Söndagens projekt: Måla kalklitir

Måla kalklitir

Wihuuu, idag ska jag äntligen få börja måla kalklitiren i vardagsrummet. Planerar att måla alla väggar i vardagsrummet men börjar med den vägg som vi är helt säkra på och så får vi se vad som blir bäst sen. Ska bli så kul att få pröva på kalklitiren. Tänkte göra ett steg för steg blogginlägg sen så får ni se hur man applicerar det på väggen (eller hur man inte ska göra i värsta fall). :)

Nya skor och första dagen i skolan

Aukia vagabond skorvagabond skolådaVagabond vinterskorsvarta Vagabond skor

Idag när jag skulle välja ett par skor snabbt innan jag skulle åka iväg till skolan (började idag igen) kunde jag inte hitta ett endaste par höstskor som var hela och utan skråmor. Visst, en del av dem skulle må rätt bra igen bara de fick lite tid och kärlek men jag beslöt mig ändå för att jag nu till hösten skulle få köpa ett par nya skor. Kriterierna var svarta, bekväma och med en liten klack. Blev ett varv in till stan med Jannike under lunchen och jag hittade ett par Vagabond inne på Aukia som satt som en smäck och fyllde de andra två kriterierna också. Riktigt enkel modell, inget speciellt bara helt perfekt. 

Första skoldagen då? Det gick riktigt bra. Har oroat mig den senaste veckan över hur det ska gå att pendla osv men tror nog allt löser sig bra. Riktigt kul också att se hela klassen igen och att äntligen få börja prata mode och skönhet på heltid igen, hehe. Blev inga riktiga lektioner idag mest introduktion till det nya läsåret och självklart en massa svammel om hur sommaren varit för allihopa. 

This week's cravings

inredning och mode

1. 2. 3. 4. 5. 

Denna vecka drömmer jag om ett par nya enkla svarta boots, ett litet runt soffbord i marmor, en fin tavla och hårprodukter i snygg förpackning från Balmain. Sen har vi ett studentkalas och ett förlovningskalas på fredag, så om jag inte dammar byggdamm av en gammal festblåsa skulle den här svarta från H&M vara perfekt.