NYÅRSKLÄNNINGEN

svart paljettklänning

Den här klänningen kommer jag att ha på mig ikväll när vi firar det nya året. Kommer ha ett par tunna svarta strumpbyxor och ett par svarta klackar till. Håret tror jag att kommer få vara rakt och nere eller också blir det en slarvig håruppsättning, får se. Vi ska träffas hemma hos ett par kompisar och förfesta innan vi åker iväg på middag till Per Brahe. Efter det vet jag inte riktigt vad vi ska göra, troligtvis skålar vi in det nya året uppe på torget så får vi se vad som händer sen. Har ni nyårsdressen klar och planer för kvällen? :)

The Perfect Black Jeans

black jeans detailsblack jeans inspiration

I dag efter jobbet blev det lite shopping i Kokkola. Köper sällan något annat än Levi's jeans i byxväg eftersom de passar bäst på min rumpa och de finns ner till 23 i storlek, men när jag gick på Gina Tricot och såg favvo byxorna i en matt grå-svart kunde jag inte låta bli. På bilderna ser dragkedjorna på dem silver ut men jag tycker att de är en blandning mellan guld och silver, super nöjd med dem. ♥ I morgon ska jag förresten på jobb vid Bros, jätte länge sen jag varit i jobb där så det ska bli kul. Såg att de har massor med gobitar på rea så passa på och kom in och fynda i morgon när jag jobbar! :)

OUTFIT - BY MALENE BIRGER

bohemian fashion malene birger bagbohemian outfit with fur

OUTFIT: FUR NLY TREND | DRESS H&M | EARRINGS H&M | SHOES NLY TREND | BAG MALENE BIRGER

Så här såg jag ut i går när vi åkte runt bland lite loppisar i stan. Idag har jag varit på jobb vilket har varit jätte mysigt och nu på kvällen ska jag iväg på lite släktkalas och träffa min kusin Sarah som annars bor i Skottland. Vad som händer senare ikväll får vi se, jag har fortfarande inte varit ut ännu under julen så får se om det blir något sådant ikväll. Hoppas ni har haft en skön söndag! ♥ Blogginlägget innehåller affiliatelänkar *

SNEAK PEEK - BY MALENE BIRGER

malene birger laptop bag

Fick den här super fina laptop väskan från Malene Birger av mamma till julklapp, kommer dock använda den till mycket annat än bara laptopen. I dag har den fått följa med som en större kuvertväska, bild på hela outfiten kommer lite senare.

Idag har vi bara slappat runt här hemma och så var vi på en loppisrunda, hittade lite ett som annat där som ni också ska få se lite senare. I morgon ska jag iväg på jobb men är annars ledig under helgen också. Det har verkligen varit så himla skönt för mig och Magnus att vara lediga tillsammans i några dagar och inte göra något alls. Ledigheten kommer att fortsätta i en och en halv vecka ännu men så småningom kommer vi nog att vilja börja renovera eller pyssla på med något annat tror ja hihi. ♥