TBT

Semester poolhängNice rivierafransk outfit Fransk matfransk krogSemester i sydfrankrike

Idag fick det bli en #throwback torsdagen till ära över resan till Frankrike förra året eftersom vi inte kommer åka på någon semester tillsammans jag och Magnus den här sommaren. Vi behöver spara våra pengar till en annan sak och dessutom reser Magnus hela tiden i sitt jobb så när han väl är hemma vill vi vara hemma. Men underbart var det att se alla bilder från den här resan, speciellt denna regniga torsdag.

1

Förlovningsfoto

Nu är det bara 1 dag kvar tills min älskling kommer hem. ♥ Han har varit borta på jobbresa i nästan två veckor och kommer troligtvis att åka tillbaka i 3 veckor till. Kenzo viftar på svansen varje gång man säger Magnus namn och han kommer ju bli hur glad som helst i morgon när vi hämtar upp Magnus på flygfältet, hihi. 

Piña-vocado Smoothie

kokos smoothie

Kokos smoothie

Igår letade jag efter nya goda smoothie recpet och hittade ett med kokos och ananas bland annat som jag ville pröva. Ändrade om recpetet vart efter jag smakade så mitt recept blev lite annorlunde än det som jag hittade på nyheter24. Gjorde smoothien som belöning efter kvällens träning och den blev SÅ HIMLA GOD, mums! Ska göra klart en tills i morgon att ta med till lunchen också men med ännu mera kokosmjölk (så gott ju). 

New Jewelry

Färgglatt halsband

Sneak peek på dagens outfit

Idag hade jag på  mig ett nytt halsband från H&M. Lite ovanligt för mig som inte har så mycket färg på smycken utan mest bara i metall och guld. Tyckte det var super fint i alla fall och att det passar jätte bra tillsammans med enklare outfits.