29 november 2014

Bloggjulfesten

Lifestyle

juthbacka bloggjulfestSofia lindqvist finlandssvensk bloggarebloggjulfest finlandssvenska bloggareSofia Lindqvistbloggjulfest matbloggjulfest 2014 finlandssvenska bloggareMichelle och Jannike finlandssvenska bloggare

Tjohoo igår var det ju bloggjulfest på Juthbacka i Nykarleby som ordnades av super härliga pinglorna Carro, Annika, Maria, Jossan och Janina. Hade en jätte bra kväll, det var super kul att få träffa och mingla med alla andra bloggare, julbordet var gott och det var en härlig stämning över hela kvällen. Det som jag uppskattade mest under kvällen var nog hedersgästen Malenamis tal. Hon pratade bland annat om hur hon tycker att det är okej att man i en blogg visar just guldkanter i vardagen i ställer för att bara skriva om hur skit dagen har varit när det ändå finns så mycket hämskheter som händer ute i världen kan man väl någonstans få läsa om bra och roliga saker också. Ja, hela talet var jätte inspirerande och hon verkar verkligen vara en så varm och genuin person *star crush*. En annan person som var super kul att träffa var nog Carro Ekman, haha precis lika rolig i verkligheten som på bloggen. Ja och sen hade jag ju också fått i uppgift att utse kvällens snyggaste makeup som ni kommer få se i ett skilt blogginlägg senare! Efter bloggjulfesten åkte jag, Jannike och Pisa hem till mig och sörplade på lite vin (inte jag) och kikade vad vi fått i våra goodiebags innan jag skulle åka iväg till Kokkola flygfält och hämta upp min älskling.

Så många bilder fick jag tyvärr inte ha fotat, men kunde inte ni andra som har bilder från bloggkvällen länka sen när ni fått upp bilder på bloggen? :)

Kitty

På min blogg hittar du nu MASSOR med bilder från igår! Trevligt att träffas förrästen! :)
/Kitty

http://dromgarden-10.blogspot.fi/2014/11/bloggjulfesten14.html

Linda

Fina bilder :D

TIDSTJUVEN

Superfina bilder! Det var roligt att träffas. ♥

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress