Vinterboosta huden

yves rocher favorit produkter

Tänkte själv också utnyttja erbjudandet som jag skrev om tidigare i veckan från Yves Rocher, kan bara inte bestämma mig för vilken produkt jag helst vill ha. Body skrubben med arganolja (Är det någon av er som prövat den??) skulle jag så vilja pröva men ett helt set med duschkräm, bodylotion och doftljus mm skulle inte vara fel heller. Måste bara komma ihåg att sätta dyraste produkter först i shoppingkorgen eftersom det är den man får gratis, hehe. Såg ni vad Jannike hade köpt? Bland annat ett hudvårsset för 135€ som hon fick helt gratis när hon satte det först i shoppingkorgen!! Här kommer ni till kampanjen! 

 

Halloween makeup - sneak peek

Halloween makeup tutorial

Här kommer en liten sneak peek på Halloween makeuperna som vi gjorde tutorials till! Bilder på makeuperna och tutorials till dem kommer ni att hitta på VBLs webb i morgon, missa inte!

Here's a little sneak peek on the Halloween makeups that we did tutorials for. On Friday you will find pictures and tutorials for both makeups on VBLs homepage, don't miss it! 

4 from the last 4 days

renovering

I söndags började jag lägga golv i gästrummet efter att jag skjutsat Magnus till flygfältet, rummet var lite av en röra innan jag började kan man säga...

vardags outfit

I måndags hängde jag med Jannike och vi fotade lite outfits bland annat. 

frukost

I tisdags tog jag mig tiden till en ordentlig frukost trots väckning kl 05:45!!!

halloween makeup tutorial making

I dag, onsdag, gjorde jag och Julia halloween makeuper på Sara-Li som Vasa Bladet i sin tur filmade tutorials till och som kommer att komma upp på deras webb på fredag!