Kim Kardashian inspirerad makeup

Kim Kardashian makeup

Idag skulle vi göra en film/foto makeup och jag och Tanja valde att göra Kim Kardashian inspirerade makeups. Kim har ju alltid väldigt mycket makeup på sig med fokus på skuggning, highlight och ögonmakeup. (Jag kikade på dessa två tutorials när jag gjorde makeupen: Ögonbryn, Ögonmakeup)

Här nedan kan ni se skillnader mellan de olika makeup momenten!

Kim Kardashian makeup

1. Bild före makeupen

2. Foundation applicerad

3. Highlight och skugga applicerad

4. Ögonbryn och ögonmakeup applicerad

 

Promenadskor

Mops sele

Hehe, Magnus tyckte att han skulle dokumentera mina skor under kvällens promenad med Kenzo. Kanske inte ett par typiska promenadskor och de blev ju lite smutsiga av de leriga vägarna efter regnet men tja, vad ska man säga? Jag Ä L S K A R klackar. Nja riktigt så var det ju inte bara, vi drog ju iväg på en promenad direkt vi kom hem från skola och jobb så jag hann aldrig byta om till ett par mer lämpliga skor. 

Höst outfit

höst outfitHöst mode detaljerHöst outfitHöst outfit inspirationHöst porträtt

Dagens outfit: Jeans och skinnjacka från Gina Tricot | Skor och tröja från H&M

Blev jätte glad när jag fick så många fina komplimanger från bästa klasskompisarna idag för min outfit. ♥ Som ni ser fick favorit halsduken hänga med idag också (känns som om jag haft den på varje outfit sen jag köpte den?) och även så höstens bästa köp skinnjackan.

5 Modemåsten till hösten

 mode trender hosten 2014

1. 2. 3. 4. 5.

1. Poncho – Ponchon kommer som ett eko från den sagolika trenden som florerat på catwalken. Den är perfekt under hösten och vintern eftersom man under varmare höstdagar kan bära den direkt ovanpå en tröja men under kallare vinterdagar kan ha den utanpå en jacka. Sågs på bland annat Dolce & Gabbanas och Valentinos visningar. Ponchon bärs snyggast nonchalant slängd över axeln a la Burberry.

2. Stickat – Den stickade tröjan sågs i många olika varianter på catwalken, polos, grovstickade överdimensionerande koftor och 70’tals klassikern argyle tröjan. Tröjorna ska helst gå i en jordnära färgskala som rostrött, kastanjebrun, gyllengult, grått och beige.

3. Teddy – Teddytyg och fårskinn är stora trender på jackfronten. Kappor helt i teddytyg sågs på många av höstens visningar och en fårskinnskrage på bikerjackan är en perfekt detalj till hösten.

4. Handväska storlek XL – I höst får handväskan gärna vara en modell större än i vanliga fall (perfekt för mig i allafall som alltid ska ha med A L L T I N G i handväskan).

5. Skinnbyxa – Skinnbyxan ger en höstlook med mera attityd. Kan matchas lätt till det mesta och en perfekt kombination till dem är ett enkelt spetslinne och en grovstickad stor tröja.