ELLOS ESSENTIAL PIECES

Här ovanför kan ni se mina favoriter från kollektionen i samarbete med Ellos. ♥

Just nu har Ellos en kampanj som heter Essential Pieces där de har samlat klassiska plagg och skor som passar in i garderoben i höst. Gillar att de valt att hålla kollektionen i svart, vitt, grått, beige och jeans eftersom jag tycker att de färgerna passar väldigt bra till höstens färgskala. Här hittar ni kampanjen raringar.

Tips! Med rabattkoden 325720 får ni just nu också tag 2 betala för 3 på alla reavaror hos Ellos. Här kommer ni till erbjudandet.

 

29 augusti 2015

OUTFIT_ARMY GREEN TROUSERS

mode outfit bloggare finland

Hej på er fina! Helgen hittills har varit helt super och nu ska vi strax åka iväg på fest för att fira två vänners förlovning. ♥ Vi brukar alltid fira Veneziad klassiskt ute på en villa men i år blir det att klä upp sig lite istället vilket också ska bli så kul! Hur kommer ni att fira Veneziaden? :)

OUTFIT: TROUSERS FROM GANT_KNIT FROM BY MALENE BIRGER_BAG FROM CHANEL_SHOES FROM H&M

mode outfit bloggare finlandmode outfit bloggare finland

28 augusti 2015

F R I D A Y L O V E

mode outfit finlandssvenska bloggare

Hej på er fina! ♥ Hoppas att ni har haft en skön fredag so far. Jag har varit på jobbet hela dagen och nu är det bara att slappa framför TV som gäller (jag är inne på andra dagen av en detox så ingen extra enegri här). I morgon ska jag fylla på fransarna på Cosmetique, fixa en bröllopsfrisyr och sen på kvällen har vi ett förlovningskalas att gå på. På söndag är det födelsedagskalas och lite annat skoj på gång, en jobbfri helg fylls ganska snabbt upp med andra saker men allt som vi har inplanerat för den här helgen så är bara roliga saker. :) 

mode outfit finlandssvenska bloggare