FEATHER

In our home details

Här är två bilder från hörnan i vårt sovrum där vi placerade skåpet som jag köpte häromdan, tror skåpet ska få lite ny färg sen i sommar men tills vidare får det vara bra som det är. Allt som står på skåpet just nu har bara blivit placerade där i all hast och det ska inte alls se ut så men det finns så mycket som jag skulle vilja göra här hemma just nu. Fixa och dekorera, måla köksbordet som vi gjorde innan julen osv men det finns bara inte tid just nu. Allt är lite halvdant men egentligen vad gör det. Ska låta varje rum få ta den tid det behöver.

Here are two pictures from the corner of our bedroom where we placed the cupboard I bought the other day. There's so much that I want to do at home but there's not enough time right now. But on the otherside, we don't really have a deadline with this project.

RIPPED JEANS AND FUR

ripped jeans outfit long blonde hair

long blonde hair rapunzel of swedenBohemian outfit long hairripped jeans bohemian outfit

Find Similar items: JEANS || SWEATER || SHOES || HAT || PURSE || LAPTOP CASE 

ripped jeans with heels

Hejsan raringar och tack för alla fina kommentarer för mitt långa hår. Verkligen så nöjd med Rapunzel of Swedens extensions. Så himla lent och känns precis som mitt eget. Fotade en tutorial idag som kommer upp alldeles strax där jag visar hur man sätter i hårförlägningen, hoppas ni kommer gilla den!

Idag har Jag och Jannike varit och fotat till en grej som förhoppningsvis kommer upp redan nästa vecka! Definitvt ett av de roligaste projekten so far här på Autre och jag tror verkligen att det är ett projekt som ni också kommer att uppskatta! 

Hi sweeties and thanks for all your lovely comments about my hair, I'm really so happy with Rapunzel of Swedens extensions! Today I made a tutorial with how I put the extensions in my hair and it will be up here on the blog really soon, hope you'll like it!

Today I've been on a photoshoot with Jannike all they working on a new project that hopefully will be launched here on Autre next week! It's definetly one of the most exciting projects that we have done so far and I really think that you will like it! 

New Look

rapunzel of sweden blonde hair extensions

Fick hem nya extensions från bästa Rapunzel of Sweden för någon dag sedan, såå nöjd. 

Hej på er fina! ♥ Idag har det varit fullt ös från morgonen. Hade väckarklockan på 6:30 fastän jag skulle jobba hemma (självdiciplin eller hur!?) och satte igång direkt. Under dagen kommer vi att lansera en helt ny blogg, ett nytt projekt och en tävling so stay tuned! 

ADIDAS ORIGINALS SUPERSTAR

Adidas originals superstar white sneakers

Adidas originals superstar white sneakers

Adidas originals superstar white sneakers

Adidas originals superstar white sneakers outfitAdidas originals superstar white sneakers

Det är läääääänge sen jag köpt ett par skor som jag velat ha så mycket som jag ville ha dessa. Kärlek vid första ögonkastet kan man säga. Kommer bli så himla snygga i vår tillsammans med jeans, skinnbyxor och shorts. ♥ Skokärlek. 

It's been a looong time since I've wanted a pair of shoes this bad as I did with theese. Love at first sight I would say. I think they will be perfect in spring with jeans, leather trousers and shorts. ♥ Shoelooove. 

SNEAK PEEK - VIT MARMOR

vitt skåp med marmor skivavitt skåp med marmor skiva

För någon vecka sedan råkade jag komma över ett vitt gammalt skåp med marmor bänkskiva på loppis. Försökte övertala Magnus att vi skulle göra om det till badrumsskåp men sen tyckte vi båda att det inte riktigt skulle passa. Idag åkte jag dock iväg med Pisa som smakråd för att kika ännu än gång på det eftersom vi saknar en möbel brevid sängen i vårt sovrum. Övervägde länge eftersom jag inte var säker på om det skulle passa hemma hos oss och det var väldigt dyrt men sen slutade det med att jag köpte det i allafall. Nu står det på sin plats i sovrummet och det passar perfekt. Kommer att bryta av den rustika stilen på skåpet sen med några enkla ljusstakar och en bunt färska modetidningar. Bilder på hela skåpet kommer sen bara jag hinner fota i dagsljus någon dag.