blue hat autumn outfit inspiration

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE

Idag fick vi in massor med höstnyheter på jobbet bl.a. ett par super snygga Tiger Jeans som jag ska pröva imorgon innan jag börjar på jobbet. Efter att ha plockat fram höstnyheter hela dagen blev jag så himla sugen på att börja förnya den egna garderoben lite inför hösten. Det som finns på min önskelista nu till hösten är en blå hatt, boyfirend jeans (drömmen är dessa från One TeaSpoon), en ny vit blus, ett statement armband i guld, ett enkelt halsband i guld, en liten väska i svart eller blått och ett par nya boots. Känner att det är dessa plagg och accessoarer som fattas ur min garderob och som skulle lyfta det andra som jag har från tidigare. Har ni något särskilt som ni kommer att köpa till garderoben i höst? :)

// Today we got in a lot of autumn clothes to my work and now all I can think about is to renew my autumn clotset a little bit. These are some of the things that I feel are missing from my closet: a blue hat, boyfriend jeans, a white blouse, a statement bracelet, a small bag and a pair of new boots. Do you guys have anything that you're planning on buying this autumn? :)

* Blogginlägget innehåller affiliatelänkar

Christina

Just nu är jag ganska nöjd med min höstgarderob. Köpte en del snygga och enkla plagg av sambons kusin nyligen. Men säkert kommer jag på något som jag behöver när jag plockar bort sommarkläderna sen.

Svar: Men åh vad härligt att kunna köpa av bekanta! :)

kram
Michelle Kjellman

Amanda Jönsson

Men gu vilken fin blogg du har!

Svar: Tusen tack fina du!

kram
Michelle Kjellman

TIDSTJUVEN

Så snygga plagg. :)

Linda

Oj massa nytt som kommit in, låter ju bra! Hoppas vi ses snart! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress