29 oktober 2015

JUST A QUICK HELLO

Lifestyle

helsinki fashion blogger


 Jag sticker bara snabbt in här på bloggen för att säga hej! Vi är nu i Helsingfors och har haft en underbar dag med shopping på stan, vi har bland annat varit till en av finlands bästa juvelerare Tina Tillander och skissat på en vigselring (!!!) och sen har vi hunnit med lunch på La Torre Fazione och kaffe med Amanda på Fazer. Vi kom alldeles just tillbaka till vårt hotell Lilla Roberts och håller på att tappa upp ett bad. Senare ikväll har vi bokat bord till en restaurang som Jennie tipsat om. 

P.S idag har Jannike varit på ett jobbmöte från Autre och nu händer det grejer kan jag tala om för er. Bästa personalen på Creamarketing har satt fjong på oss igen så nu får alla andra också sätte fart på om de ska hinna med oss. ;)

// I'm just checking in to say a quick hello to you guys! We're now in Helsinki and have had a wonderful day with shopping, we visited one of Finland's best jewelers Tina Tillander and she sketched out a wedding ring for me(!!!) and then we had lunch at La Torre Fazione and coffee with Amanda on Fazer. We just got back to our hotel Lilla Roberts and we're going to take a bath before we go to a restaurant where we've reserved a table.
hotell lilla roberts

Jennie Pomoell

Låter härligt! <3 Vilken av restaurangerna blev det? :)

Svar: Ja, super skönt med en trip till Helsingfors! :) Det blev Pjazza, vi fick super god pizza. :D

kram
Michelle Kjellman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress