28 september 2015

MY PERFECT WORK UNIFORM

outfit kritstrecksrandig kostym och tröja

Här är en outfit som Matilda fotade åt mig från förra veckan som jag glömt att visa er. Till jobbet vill jag klä mig väldigt enkelt och skönt och tycker att en perfekt kombo är en tröja + byxa + klackar. Så enkelt men ofta också så rätt! Har ni någon outfit kombination som ni verkligen gillar till jobbet? :)

// Here's an outfit that Matilda shot for me last week that I had forgot to show you guys. At work I love wearing simple and comfortable looks and for me the perfect combination is something as simple as a knit + trousers + heels. Do you guys have a favorite outfit combination for work? :)

outfitpin stripe trousers and sweateroutfit rapunzel fo sweden extensions blonde

TIDSTJUVEN

Så stilrent och snyggt! :) Min jobbuniform beror lite på var jag jobbar just den dagen. Vikarierar jag som lärare har jag mina "vanliga" kläder, likaså när jag jobbar med ungdomar på grupphemmet. På hemservice har jag bekväma och slittåliga kläder. Klackskor är uteslutet på alla ställen förstås. Ingen fashionista här inte. ;)

Svar: Tack fina du! Okej, kul att kunna ha sina vanliga kläder på jobbet men säkert skönt att ha jobbuniformen på hemservice också! :)
Michelle Kjellman

Charlotte

Hej Michelle, jag skulle behöva lite hjälp. Vad sjutton ska jag köpa för höstskor? Du vet ett par sådana som man drar på sig varje dag och i första hand har med jeans och byxor, gärna med klack. I'm totally lost. Hälsningar, Charlotte

Svar: Hejsan Charlotte! Tills i morgon ska jag göra ett blogginlägg med Perfect Everyday shoes!

Kram
Michelle Kjellman

N

Supersnyggt!

Svar: Tack fina!

kram
Michelle Kjellman

Matilda

Sååå snyggt!

Svar: Tusen tack raring!

kram
Michelle Kjellman

Brigitte Hayley

Love that jumper, it looks so cosy! x

Brigitte | <a href="http://brigittehayley.com">brigittehayley.com</a>

Svar: Thanks sweetie!

xo
Michelle Kjellman

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress