30 augusti 2016

THE LAST FIRST DAY

Lifestyle

Idag så har jag haft min sista första skoldag, förhoppningsvis. Nu är det bara knappa fyra månader kvar tills vi står där med betyget i handen. Det var suuuperkul att träffa alla klasskompisar idag och man fick verkligen en rejäl spark i baken men examensarbetet så nu är det bara att köra gärnet under slutspurten. :) Efter skoldagen kände jag att jag och M var värda godaste pizzan från Mr Bank hehe.
Här står jag och försöker få benen att se långa ut på bild när jag och Sandra fotar outfits idag haha. Bilder på hela outfiten och mina långa ben kommer upp lite senare. ;)
 
 
LUNCH PÅ KARL FAZER CAFÉ
 
Idag var jag i Vasa för att göra en hemlig sak som jag ska berätta för er om nästa vecka. Samtidigt som jag var i Vasa passade jag också på att luncha med min syster. Vi åt en god lasagne på Fazer Café med morotskaka och kaffe till efterrätt. Den här veckan öppnar min syster en webshop med sitt egna klädmärke för barn så vi hade mycket att prata om under lunchen.
 
 
NYTT NAGELLACK FRÅN ESSENCE
 
Jag har lackat naglarna i ett nytt lack från Essence. Gillar den mörkgråa färgen, känns som en bra övergång från sommarnaglar till höstnaglar.
 
 
PACKAGE
 
Ett paket fullproppat med smink kom hem idag. Mera om det ska jag också berätta senare. Hoppas ni har fått en fin start på veckan! ♥
 
Som ni kanske har lagt märke till så har jag och Pisa hållit på med ett projekt tillsammans under den senaste tiden och nu ska ni få se vad det är som vi har hållit på med. Vi har gjort en ny video där vi har filmat några av höstens största trender. Vi hade verkligen så kul när vi gjorde videon så vi tänkte faktiskt göra en video senare med alla filmer som gick galet fel haha. Mina favoriter bland höstens trender är nr 2 och 7, det skulle vara så himla kul om ni också skrev en kommentar med vilka trender som är era favoriter. Och om ni vill att vi göra fler videos tillsammans får ni gärna klicka gilla så kanske det kommer flera. Stort tack till Lindex också som lånade ut kläder till några av looksen. :)
 
// As you may have noticed, I have been working on a project together with Pisa recently and now you get to see what it is that we have been working on. We have made a new video in which we have filmed some of fall 's biggest fashion trends. We really had so much fun when we made ​​the video so we thought that we would actually make a video later with all the movies that went crazy wrong haha. My favorite fall trends are No. 2 and 7 , it would be so much fun if you would write a comment with the trends that are your favorites. And if you want us to make more videos together you are welcome to click like. Many thanks to Lindex also that lent us clothes for some of the looks . :)