THE LAST FIRST DAY

Idag så har jag haft min sista första skoldag, förhoppningsvis. Nu är det bara knappa fyra månader kvar tills vi står där med betyget i handen. Det var suuuperkul att träffa alla klasskompisar idag och man fick verkligen en rejäl spark i baken men examensarbetet så nu är det bara att köra gärnet under slutspurten. :) Efter skoldagen kände jag att jag och M var värda godaste pizzan från Mr Bank hehe.
Här står jag och försöker få benen att se långa ut på bild när jag och Sandra fotar outfits idag haha. Bilder på hela outfiten och mina långa ben kommer upp lite senare. ;)
 

3 THINGS THAT MADE ME EXTRA HAPPY TODAY

 
LUNCH PÅ KARL FAZER CAFÉ
 
Idag var jag i Vasa för att göra en hemlig sak som jag ska berätta för er om nästa vecka. Samtidigt som jag var i Vasa passade jag också på att luncha med min syster. Vi åt en god lasagne på Fazer Café med morotskaka och kaffe till efterrätt. Den här veckan öppnar min syster en webshop med sitt egna klädmärke för barn så vi hade mycket att prata om under lunchen.
 
 
NYTT NAGELLACK FRÅN ESSENCE
 
Jag har lackat naglarna i ett nytt lack från Essence. Gillar den mörkgråa färgen, känns som en bra övergång från sommarnaglar till höstnaglar.
 
 
PACKAGE
 
Ett paket fullproppat med smink kom hem idag. Mera om det ska jag också berätta senare. Hoppas ni har fått en fin start på veckan! ♥
 

FASHION TREND REPORT AW16 VIDEO

Som ni kanske har lagt märke till så har jag och Pisa hållit på med ett projekt tillsammans under den senaste tiden och nu ska ni få se vad det är som vi har hållit på med. Vi har gjort en ny video där vi har filmat några av höstens största trender. Vi hade verkligen så kul när vi gjorde videon så vi tänkte faktiskt göra en video senare med alla filmer som gick galet fel haha. Mina favoriter bland höstens trender är nr 2 och 7, det skulle vara så himla kul om ni också skrev en kommentar med vilka trender som är era favoriter. Och om ni vill att vi göra fler videos tillsammans får ni gärna klicka gilla så kanske det kommer flera. Stort tack till Lindex också som lånade ut kläder till några av looksen. :)
 
// As you may have noticed, I have been working on a project together with Pisa recently and now you get to see what it is that we have been working on. We have made a new video in which we have filmed some of fall 's biggest fashion trends. We really had so much fun when we made ​​the video so we thought that we would actually make a video later with all the movies that went crazy wrong haha. My favorite fall trends are No. 2 and 7 , it would be so much fun if you would write a comment with the trends that are your favorites. And if you want us to make more videos together you are welcome to click like. Many thanks to Lindex also that lent us clothes for some of the looks . :)
 

BRAIDED HAIR

Hej på er! ♥ Idag började jag dagen med att fixa en festfrisyr åt Pisa som skulle iväg på bröllop. Sen har vi bara varit och handlat och fyllt på med grejer på vårt loppisbord. Det är ju villavslutning idag också och vi hade planerat att åka ut till M's föräldrars villa men eftersom det är båtväg dit och det stormar så kommer vi nog inte att åka. Vi tänkte istället göra middag här hemma och sen tända ljus och mysa framför en film. :).
 
 

EXCITING AUTUMN

 
Det är fortfarande några dagar kvar av ljuva augusti men jag längtar redan efter hösten. Jag kommer att gå de sista kurserna i skolan och skriva klart mitt examensarbete, jag har ett roligt projekt med Pisa på gång och sen händer det en ny grej på jobbfronten. Jobbgrejen ska jag berätta om riktigt snart och vad jag och Pisa har hållit på med kommer ni att få se redan den här veckan. :)
// There are still a few days left of lovely August but I can't wait for fall to come. I will take the last courses in school and finish writing my thesis, I have a fun project going on with Pisa and then I also have a new work thing going on. I will soon tell you more about the work thing and already this week you will see what I've got going on with Pisa. :)