12 augusti 2016

ETT AVSLUT

Lifestyle

Det är två och ett halvt år sen vi började jobba med Autre och nu har vi tagit beslutet att lägga ner sidan. Brist på tid och resurser gör det helt enkelt omöjligt för oss att fortsätta, men Autre har verkligen varit vår lilla skatt.

dsc 9723 56520e55e087c347e771d364

Det har varit så fantastiskt roligt att få jobba med Autre, varje dag har jag lärt mig nya saker och vi har fått göra saker som jag aldrig annars hade vågat göra och för att inte tala om alla underbara människor som vi har träffat. Våra fantastiska bloggare som varje dag inspirerat oss och läsarna, personerna som vi intervjuat och alla underbara hem som vi har fått besöka och göra reportage från. Vi har varit på möten och besök tillsammans med några av de största mediaföretagen i Finland, vi har blivit intervjuade till tidningar, pratat i radio och fått inbjudningar till visningar och showrooms som vi aldrig kunnat drömma om. Förra året nominerades vi också till Årets företag i Galan 2015, tänk det!

Under 2,5 års tid har vi båda haft heltidsstudier och extrajobb vid sidan om jobbet med Autre. Många gånger har vi fått prioritera bort de där roliga sakerna som alla andra har haft tid för och det är inte bara en eller två gånger som vi har jobbat uppe halva nätterna. Bådas familjer har varit så fantastiska, hjälpt och stöttat och varit en del av Autre. Ja, det har varit 2,5 fantastiska år som jag har fått driva Autre tillsammans med Jannike och våra bloggare. Det är just samhörigheten bland bloggarna som jag kommer sakna mest. Trots mitt och Jannikes arbete är det ju hela skaran bloggare som har gjort Autre till den sida det är. 

Jag är stolt. Jag är stolt över Mig, Jannike och oss, teamet på Autre. Tillsammans byggde vi upp det vi saknade här i Österbotten, en sida med mode, skönhet och inredning som man kunde besöka när man behövede inspiration och tips. Beslutet att stänga ner Autre var absout ett av de tuffaste besluten i bådas liv tror jag men det är ett beslut som kommer föra andra goda saker med sig. När en dörr stängs öppnar sig två fönster. 

Sidan kommer att stängas ner om några månader men ni kommer att kunna följa bloggarna på deras nya bloggar. Håll er uppdaterade på bloggarna så ni inte missar deras nya adresser! :)

resizedimage720480 IMG 4472

autre firar 2 ar har

DuVi 150721 4 0290 webb

resizedimage720480 IMG 5407 2

resizedimage720480 DSC 0768

dsc 9742 56520e5c2a6b220bc856bb35 2

Bilder lånade från Linda, Jennifer och Pisa

resizedimage720478 DSC05877 kopia

Ida-Marie Jungell

ni har gjort ett så fint jobb tjejer <3

Isabel

Ni har gjort ett otroligt bra jobb med autre och verkligen kommit långt! All lycka med framtida projekt, ni är så bra och duktiga på det ni gör :) kram <3

tidstjuven

Så himla ledsamt att ni lägger ner Autre :( Ni har verkligen gjort allting så bra, och varit en så viktig del i den finlandssvenska bloggvärlden. Stort lycka till med allt ni tar er för i framtiden! <3

Julia

Jättebra jobb som ni gjort med Autre sedan start, och jag är säker på att beslutet var tungt med rätt <3 stor kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress