Dessa outfitbilder fotade Pisa åt mig i torsdags efter att vi lunchat tillsammans. Det regnade lite samtidigt som vi vi fotade bilderna men jag tycker att det ändå kom in ett fint ljus i bilderna. Gillar också det gråa och gröna mot den röda tegelväggen. :) Bomberjackan köpte jag i våras från Gina Tricot men till en början ångrade jag valet för att jag tyckte den blev lite för tjock när den är fodrad men nu känns den perfekt till hösten. 
 
Btw så har jag ny frilla också. Mina toppar var så slitna nu efter sommaren så bestämde mig för att kapa till en lite längre page och sen satte jag i en kall blond färg. Suuuper nöjd med resultatet, håret känns så lätt och fräscht. :)
 
// Pisa took these outfit pictures for me last Thursday after we had a lunch together. It was raining while we shot the pictures but I think that the light in the pictures still looks nive. Also I like the gray and green against the red brick wall. :) I bought this nomber jacket last spring from Gina Tricot, but at first I regretted the buy because I thought it was a little too thick when it is lined but now feels it perfect for autumn. :)
 
 
Bomber jacket Gina Tricot
Skirt H&M
Top Nelly
Bag Glitter
 
CAMILLAESI

så snygg outfit :D

Svar: Tack! :)
Michelle Blomqvist

Sandra Emilia

Håret passar dig super super bra!! :))

Svar: Tack fina du! <3
Michelle Blomqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress