18 augusti 2016

NEW BLOG

Lifestyle

IMG 3895

MIN NYA BLOGGADRESS: WWW.MICHELLEBLOMQVIST.COM

Då var det dags för mig att göra mitt sista blogginlägg här på Autre. Det har varit en fantastisk resa och jag ångrar inte en sekund att vi startade Autre. Tänk att lilla jag och Jannike startade en bloggportal helt själva med ingen annan finansiering än våra egna sparpengar. Under de två åren som vi har drivit Autre har den finlandssvenska bloggvärlden verkligen tagit ett kliv framåt och jag skulle nästan vilja säga att det var vi som gav den en spark i baken. Kort efter att vi startat upp Autre startade Ida och Maria upp fantastiska sidan Finlandssvenska bloggare och företaget Finemang och lite senare kom också den finlandssvenska bloggsajten Sevendays. Så även om vi lägger ner Autre nu känns det som att den Finlanddsvenska bloggvärlden har fullt fjong på. :) 

Hoppas att ni har haft en fantastisk tid här med oss på Autre, det har i alla fall jag haft. Missa nu bara inte bloggarnas nya adresser! Håll utkik på deras bloggar här på Autre och sen lägger vi också upp en lista på Autres första sida och facebook sida när alla bloggare har flyttat. Min nya blogg hittar ni HÄR.

Ida-Marie Jungell

Tack för ert fina jobb med Autre! Kommer alltid att beundra era insatser och hur bra ni fick portalen och era event. Lycka till med nya bloggen <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress