God morgon på er fina! ♥ Igår hade vi övning inför dimissionen i skolan och på kvällen hade vi julfest tillsammans med klassen på Frans & Nicole. Mellan skolan och middagen hann jag catcha upp med Sandra och sen hälsa på hos min syster där jag fick busa med finaste syskonbarnen. Det var första gången jag besökte Frans & Nicole (gamla Fransmanni) och jag blev riktigt kär i stället, så härlig inredning, supergod franskinspirerad mat och sen älskade jag att personalen hade randiga arbetströjor - kändes som en snabbvisit till Paris.
 
Idag är det jobb på butiken som gäller, jag längtar verkligen efter varje jobbtur nu i december. Det känns som att hela staden förvandlas till ett pepparkakstad före julen, alla butiker har så mysiga och fina julskyltfönster och hela staden lyser upp med julbelysning, på jobbet får man packa in massor av julklappar och i nästan varje hörn kan man dofta glögg eller pepparkakslatte från stadens kaféer. ♥
 
Här kommer några bilder på gårdagens outfit som Sandra fotade åt mig. Jag vet att det är lääänge sen jag uppdaterade bloggen sist och så småning om ska jag nog dela med mig av tankarna som har snurrat i mitt huvud den senaste tiden så kanske ni förstår mig. Tills dess ska ni ha en superfinhelg! Vi har planerat att ta in julgranen den här helgen (whppiiiiwhiwhwihwiiiiiippii) och sen är vi båda lediga så vi tänkte också inhandla de första julklapparna. :)
 
 
 
Michelle

Varifrån är stövlarna? Superfina!

Svar: Tack! Dom är från Ash Boots. :)
Michelle Blomqvist

M

Fräcka stövlar!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress