HerrOchFruB 4856

Förra veckan fick vi bröllopsbilderna av vår fotograf Cindy. Att få se alla bilderna var som att få uppleva hela dagen en gång till, men på avstånd. Varje gång när jag kollar genom bilderna nu så kommer det där pirret i magen tillbaka som jag hade redan när jag vaknade på bröllopsdagen. Jag och M har suttit och kollat genom bilderna tillsammans och nu sitter jag och kollar vilka bilder jag ska visa åt er. Än så länge har jag ju inte visat nästan nånting från bröllopet men nu när vi har fått bilderna så tänkte jag göra ett blogginlägg med bilder från hela dagen, kika in i början på nästa vecka om ni vill se bröllopsbilderna. :)

// Last week we got the wedding pictures of our photographer Cindy. To see all the pictures was like experiencing the whole day all over again, but from a distance. Every time when I look through the pictures I get the same butterflies in my stomach as I did when I woke up on the wedding day. :)

30 juli 2016

BLACK AND WHITE

IMG 1919

God morgon på er. ♥ Jag har precis vaknat och sitter nu och kollar in höstnyheter som kommit in till webshopparna. Varje vår och höst går jag genom min garderob och kollar vad jag kan fortsätta använda inför den nya säsongen, vad som är slitet och behöver slängas och sen för jag alla kläder som jag tröttnat på till insamling eller loppis. Sen gör jag en inköpslista till mig själv där jag skriver upp plagg och accessoarer som jag behöver för att kompletterar det jag redan har i den egna garderoben. Sen får jag inte köpa något nytt om jag inte haft det på listan i en vecka. På det här viset undviker jag impulsköp och innehållet i garderoben känns lätt att matcha och använda.

// Good morning to you. ♥ I just got up and right now I'm browsing through webshops searching for fall clothes. 

IMG 1938outfit10IMG 1935

27 juli 2016

SECOND FEMALE

outfit-finnish-fashion-blogger

Här kommer en outfit från i måndags som jag hade på mig när vi besökte bostadsmässan. Så najs att det äntligen har kommit riktigt ordentlig sommarvärme så man kan ha på sig sommarkläderna som hittills bara har dammat i skåpet hehe. Jumpsuiten kommer från Second Female och jag har köpt den från jobbet och skorna är ett gammalt par från H&M. Om ni gillar jumpsuiten så kan jag tipsa om att ni hittar den på -40% rabatt vid Bros just nu. :) 

// Here's an outfit from last Monday that I wore when we visited the Housing Fair. It's so nice that we finally have got some real summer heat. The jumpsuit is from Second Female and I bought from my work and the shoes are an olde pair from H & M. If you like the jumpsuit, I can tell that you find it at -40% discount at Bros right now. :)

outfit-finnish-fashion-blogger

OUTFIT Finnish fashion blogger

outfit finnish fashion blogger