BRÖLLOPSBILDERNA

HerrOchFruB 4856

Förra veckan fick vi bröllopsbilderna av vår fotograf Cindy. Att få se alla bilderna var som att få uppleva hela dagen en gång till, men på avstånd. Varje gång när jag kollar genom bilderna nu så kommer det där pirret i magen tillbaka som jag hade redan när jag vaknade på bröllopsdagen. Jag och M har suttit och kollat genom bilderna tillsammans och nu sitter jag och kollar vilka bilder jag ska visa åt er. Än så länge har jag ju inte visat nästan nånting från bröllopet men nu när vi har fått bilderna så tänkte jag göra ett blogginlägg med bilder från hela dagen, kika in i början på nästa vecka om ni vill se bröllopsbilderna. :)

// Last week we got the wedding pictures of our photographer Cindy. To see all the pictures was like experiencing the whole day all over again, but from a distance. Every time when I look through the pictures I get the same butterflies in my stomach as I did when I woke up on the wedding day. :)

BLACK AND WHITE

IMG 1919

God morgon på er. ♥ Jag har precis vaknat och sitter nu och kollar in höstnyheter som kommit in till webshopparna. Varje vår och höst går jag genom min garderob och kollar vad jag kan fortsätta använda inför den nya säsongen, vad som är slitet och behöver slängas och sen för jag alla kläder som jag tröttnat på till insamling eller loppis. Sen gör jag en inköpslista till mig själv där jag skriver upp plagg och accessoarer som jag behöver för att kompletterar det jag redan har i den egna garderoben. Sen får jag inte köpa något nytt om jag inte haft det på listan i en vecka. På det här viset undviker jag impulsköp och innehållet i garderoben känns lätt att matcha och använda.

// Good morning to you. ♥ I just got up and right now I'm browsing through webshops searching for fall clothes. 

IMG 1938outfit10IMG 1935

SECOND FEMALE

outfit-finnish-fashion-blogger

Här kommer en outfit från i måndags som jag hade på mig när vi besökte bostadsmässan. Så najs att det äntligen har kommit riktigt ordentlig sommarvärme så man kan ha på sig sommarkläderna som hittills bara har dammat i skåpet hehe. Jumpsuiten kommer från Second Female och jag har köpt den från jobbet och skorna är ett gammalt par från H&M. Om ni gillar jumpsuiten så kan jag tipsa om att ni hittar den på -40% rabatt vid Bros just nu. :) 

// Here's an outfit from last Monday that I wore when we visited the Housing Fair. It's so nice that we finally have got some real summer heat. The jumpsuit is from Second Female and I bought from my work and the shoes are an olde pair from H & M. If you like the jumpsuit, I can tell that you find it at -40% discount at Bros right now. :)

outfit-finnish-fashion-blogger

OUTFIT Finnish fashion blogger

outfit finnish fashion blogger

AMALFI

palmIMG 1715

Här kommer några första bilder som jag tog från bröllopsresan. Bilderna är från vår första dag efter att vi landat i Rom och hämtat ut vår hyrbil. Det tog oss två timmar att köra ner till Amalfi men den korta kuststräckan från Sorrento till Praino tog oss säkert en timme i den galna trafiken. Väl framme vid hotellet blev jag överlycklig när det visade sig att vi inte behövde parkera själva haha. Efter att vi checkat in vid hotellet åkte vi direkt ner till deras strand för att luncha i skuggan. När vi kom upp till hotellrummet skulle vi bara ta en powernap innan vi gjorde oss klara för middagen men vaknade upp sen först följande morgon...

bilIMG 2402

Vårt hotell låg där högst uppe på klipporna och med hiss eller måånga trappsteg tog man sig ner till deras egna strand.

IMG 1726sol2

BLANC

outfit6

När det regnade en dag under resan så hoppade vi på bussen och åkte till Sorrento som är en av de största städerna i Amalfi. Jag hann bli helt spyfärdig innan vi var framme när det var så himla fullt i bussen och busschauffören körde som en tok på de slingriga vägarna. Väl framme började solen lysa och vi satte oss på en uteservering för att luncha. Sen gick vi bara och kollade i affärer längs de små gatorna och så hittade vi också en fanshop med alla möjliga prylar från Harry Potter. Jag skulle ju ha velat ta med mig allt hem och sen blev vi båda två så himla taggade på att få läsa den nya boken. Någon annan som väntar med spänning på att få läsa Harry Potter and the Cursed Child? :D 

Tyvärr hade jag inte alls fram kameran i Sorrento men så här såg dagens outfit ut.

outfit5outfit7