SHORTSVÄDER

jeansshorts tshirt

Hejsan! Här kommer några bilder på gårdagens outfit som Pisa fotade åt mig. Alltså så himla kul med shortsväder. Idag har jag ju som jag skrev om tidigare hämtat upp min bröllopsklänning. På eftermiddagen åkte jag iväg till jobbet och sen när jag kom hem på kvällen åkte jag en sväng via bilioteket för att hämta böcker som jag reserverat till examensarbetet. Nu ska jag sticka iväg ut på en promenad med Kenzo och tillsammans med Jannike och Elle. P.s imorgon publiceras ett samarbete här på bloggen som jag tyckte var så kul att göra! ♥

// Hello! Here are some pictures of yesterday's outfit that Pisa shot for me. So so much fun to pick cloths with the shorts weather. Today I've picked up my wedding dress and in the afternoon I went off to work. When I came home in the evening I went to the library to pick up some books that I had reserved. Now I'm going out for a walk with Kenzo together with Jannike and Elle. P.S. tomorrow I'm publishing collaboration on the blog that I really loved to do! ♥

IMG 9589

IMG 9604  t shirt and jeans shorts outfitIMG 9588

  1. Outfit:
  2. Trenchcoat and heels from H&M
  3. Jeans and t-shirt from Seppälä
  4. Sunglasses from Ray-Ban
  5. Bag from Michael Kors

 

Photo: Pisasday

THE FINAL FITTING

IMG 9639

Idag var det den sista provningen av min bröllopsklänning. Eftersom jag köpte min klänning i Helsingfors så ville jag inte att de skulle sy om den vid affären eftersom jag då skulle ha behövt åka ner så många gånger. Istället ringde jag min beklädnadslärare och frågade henne om hon kunde sy i den. Som utbildad sömmerska är det ganska svårt att lita på en främmande människa när det gäller att sy om ens brudklänning men Giggi visste jag att skulle få det precis som jag ville ha den. Idag när det var sista provningen och klänningen var klar så bjöd jag med mig mamma och svärmor för att se när jag provade den. Klänningen satt perfekt så nu gäller det att inte äta för mycket glass eller glömma bort att äta mat under den sista veckan hehe. 

Det kändes så konstigt att prova klänningen idag och så overkligt på ett härligt sätt att det inte är många dagar kvar. Nu hänger bröllopsklänningen i vårt sovrum redo för den stora dagen. 

ninatar  IMG 9637IMG 9638

QUIET

frukost bilder

Hejsan! ♥ Nu hoppas jag att ni inte är superstressade på mig när bloggen inte uppdaterats på flera dagar. Bloggen har inte uppdaterats på grund av privata skäl, vi var tvugna att ta avsked från en släkting i fredags så under helgen har jag bara velat ta det lungt och inte tänka på nånting alls, bara krama om M och Kenzo. 

Idag började vi morgonen med brunch ute på vår nybyggda terass och nu är vi påväg till Vasa för att hälsa på min systers familj. Senare ikväll ska vi iväg på middag och sen ska jag på sista yoga lektionen. Jag och min kompis Daniela började för några månader sen på en nybörjar kurs i virya yoga och det har verkligen varit så himla kul och avslappnade och för att inte tala om vilken bra träning. Vad ska ni göra idag? :)

// Hello! ♥ Now I hope you're not super stressed about me not updating the blog for several days. The blog has not been updated because of personal reasons, we had to say good bye to a relative on Friday so under the weekend I just wanted to take it easy and not think about anything at all, just hug M and Kenzo.

Today we started the morning with brunch out on our newly built terrace and now we are on our way to visit my sister's family in Vasa. Later tonight we're going out to dinner and also I'm going the my last yoga lesson. Me and my friend Daniela started a few months ago on a beginner's course in virya yoga and it has been so much fun, relaxing and to not talk about what a good workout. What are you guys up to today? :)

frukost bilder utomhus

#herrochfruB

wedding

Källor

Idag har vi varit till magistraten och gjort hindersprövning och undertecknat pappret för namnbyte. Allt gick bra och papprena är inlämnade. Jag kommer ju alltså att byta efternamn till Blomqvist från Kjellman. Jag vill att vi båda två har samma efternamn dels bara för att jag vill och sen också för att det känns mest praktiskt. För att vi ska kunna ha samma efternamn måste ju förstås nån av oss byta och det känns ju mest naturligt att det är jag som gör det. Ett annat alternativ skulle ha varit att jag skulle ha dubbla efternamn men då tycker jag själv att Michelle Kjellman Blomqvist blir för långt. Michelle Blomqvist blir perfekt.

Annars på bröllopsfronten då? Varje dag kommer det anmälningar till bröllopet vilket är jättekul förstås. Pyssel till bröllopet har det varit lite på paus med eftersom vi hållit på med terassbygget men vi får ordna en vinkväll med pyssel så småningom. ;) Alla brudtärnor har prövat sina klänningar och dom passade åt alla, min brudklänning håller på och sys in, till M har vi beställt skjorta och jag har hittat bröllopsskorna. Nu blir det att börja kolla inspiration till makeup och hår inför provningar. Förresten glömde jag att berätta om vår hashtag till bröllopet, det blir #herrochfruB.