30 november 2016

STUDIOGLAM

Lifestyle

Åhh, igår kom äntligen nya spegeln till studion. Satte mig direkt ner och testade den och kände mig som en filmstjärna när jag satt där hihi. Lamporna hade ingen sladd för ett vanligt eluttag utan bara för lamputtag (hoppas ni fattar vad jag menar) men som tur var min händige man hemma som kunde fixa det. Nu när det börjar jag känna mig riktigt hemma i studion och det är så roligt när det varje dag trillar in bokningar och prisförfrågningar på mejlen. En annan rolig sak är att jag har fått betyg i examensarbetet och att vitsordet blev en väldigt positiv överraskining! <3
 
 
 
I början på hösten fotograferade jag den här underbara familjen. Lite nervös var jag innan för det var min första familjefotografering men familjen var så ljuvlig och det var så roligt att få fotografera dem tillsammans. Nu har jag också börjat fotografera i studio här hemma och imorgon kommer min första studiokund. Om ni vill veta priser eller vill boka mig för en fotografering kan ni mejla mig till widnersblog@gmail.com :) På företagets instagramkonto @michellestylist kan ni se mer biilder från mitt arbete. 
 
P.S Det här blogginlägget är i samarbete med mitt styling företag. Jag antar att ni som läser förstår det men rätt ska vara rätt. ;)
 

20 november 2016

WEEKEND FUN

Lifestyle

Hej på er! ♥ Hoppas ni har haft en riktigt skön och härlig helg! :) I fredags ordnade vi en modevising på Bros med vinterns festkläder som tema. Jag gjorde smink till visningen tillsammans med Doroteas Beauty och sen hjälpte jag förstås till med annat också. Vi hade verkligen en så lyckad kväll, kläderna var så fina och vi var ett så härligt gäng som jobbade tillsammans. För en ännu bättre fredag kom M hem också. ♥ På lördag gjorde jag håruppsättningar och makeuper åt några kunder och sen hade vi bara mys här hemma på kvällen. 
 
Idag har vi bara chillat här hemma med promenader och soffmys. Nu ikväll har jag planerat lite inför veckans jobb och snart blir det bastukväll för att ladda upp inför nya veckan. :) Ha en skön söndagkväll!