STUDIOGLAM

Åhh, igår kom äntligen nya spegeln till studion. Satte mig direkt ner och testade den och kände mig som en filmstjärna när jag satt där hihi. Lamporna hade ingen sladd för ett vanligt eluttag utan bara för lamputtag (hoppas ni fattar vad jag menar) men som tur var min händige man hemma som kunde fixa det. Nu när det börjar jag känna mig riktigt hemma i studion och det är så roligt när det varje dag trillar in bokningar och prisförfrågningar på mejlen. En annan rolig sak är att jag har fått betyg i examensarbetet och att vitsordet blev en väldigt positiv överraskining! <3
 
 
 

MIN FÖRSTA FAMILJEFOTOGRAFERING

I början på hösten fotograferade jag den här underbara familjen. Lite nervös var jag innan för det var min första familjefotografering men familjen var så ljuvlig och det var så roligt att få fotografera dem tillsammans. Nu har jag också börjat fotografera i studio här hemma och imorgon kommer min första studiokund. Om ni vill veta priser eller vill boka mig för en fotografering kan ni mejla mig till widnersblog@gmail.com :) På företagets instagramkonto @michellestylist kan ni se mer biilder från mitt arbete. 
 
P.S Det här blogginlägget är i samarbete med mitt styling företag. Jag antar att ni som läser förstår det men rätt ska vara rätt. ;)
 

WEEKEND FUN

Hej på er! ♥ Hoppas ni har haft en riktigt skön och härlig helg! :) I fredags ordnade vi en modevising på Bros med vinterns festkläder som tema. Jag gjorde smink till visningen tillsammans med Doroteas Beauty och sen hjälpte jag förstås till med annat också. Vi hade verkligen en så lyckad kväll, kläderna var så fina och vi var ett så härligt gäng som jobbade tillsammans. För en ännu bättre fredag kom M hem också. ♥ På lördag gjorde jag håruppsättningar och makeuper åt några kunder och sen hade vi bara mys här hemma på kvällen. 
 
Idag har vi bara chillat här hemma med promenader och soffmys. Nu ikväll har jag planerat lite inför veckans jobb och snart blir det bastukväll för att ladda upp inför nya veckan. :) Ha en skön söndagkväll!
 
 

10 THINGS THAT HAVE HAPPENED SINCE OUR LAST TALK

 
1. Jag har presenterat mitt examensarbete och gjort mitt opponentskap. Hallelujah moment där.
2. Firat farsdag ute vid Fäboda tillsammans med familjen.
3. Den första snön har fallit.
 
 
4. Jag har hunnit med en förkylning och feber (dagen innan framförande av examensarbete förståss).
5. Haft den sista lektionen i skolan.
6. Haft en mysig sovmorgon (idag) och ätit frukost sent samtidigt som jag kollat på Gilmore Girls.
7. Kollat på julklappar och börjat julpynta här hemma.
 
 
 
8. Gjort förberedelser inför en modevisning som vi har på Bros imorgon.
9. Träffat en gammal vän över fika och en shoppingrunda.
10. En sista Ollistisdag tillsammans med mina underbara klasskompisar.
 

HEMMASTUDION

Idag fick jag hem blixtarna till hemmastudion och Kenzo fick agera modell när jag fått ihop den första. Verkligen så himla kul att äntligen ha riktiga studioblixtar! Vår hemma studio/kontor blir mer och mer klart hela tiden så jag tänkte fota lite bilder därifrån så småningom så ni får se hur det ser ut. :) 
 
Annars har jag suttit med skoluppgifter hela dagen och planerat inför en modevisning som vi kommer att ha på Bros om några veckor. Ikväll träffades vi också med jobbgänget när Linda bjudit hem alla på lite höstmys till deras nya hem. Underbart med så härliga jobbkolleger. <3