ÖPPNING AV KÖPCENTRET

I ett samarbete med Mäenpää Rakennus blev jag inbjuden till öppningen av det nya shoppingcentret här i stan. Alltså jag har sååå längtat efter öppningen av köpcentret, Jakobstad är verkligen den stad som jag vill bo i och det är så roligt att se staden utvecklas och att det finns så många fantastiska entreprenörer här. :) Jag träffade Pisa för en kopp kaffe på Urban Life & Coffee innan vi åkte vidare till öppningen. Det blev lite bubbel och sen fick vi premiärshoppa i köpcentret. Vi besökta alla butikerna och tre saker fick följa med mig hem som jag tänkte visa er lite senare! :) 
Jag och Pisa kunde inte låte bli att testa på unicorn och drakdräkten. ^^
 
 
 

GREYBLACKPINKISH

Nu är mitt examensarbete inlämnat till min handledare, whuhuhihiiiii. Jag åkte till skolan tidigt igår på morgonen för att göra de sista justeringarna innan inlämningen och på kvällen åkte vi till Oleary's och firade med lite bubbel. Nu ska jag verkligen bara ta det lungt och ta igen all missad tid med kompisar från de senaste veckorna. Sen har jag mycket jobb med företaget att ta igen också, det har kommit in mycket bokningar vilket är såå roligt! :) I morgon är det dags för invigningen av nya köpcentret här i stan vilket jag verkligen ser framemot! :)
 Photo: Daniela Krook
 

#TGIF

Idag kan jag verkligen säga tgif! Igår lämnade jag in mitt examensarbete för språkgranskning vilket betyder att jag har hela fredag och lördag utan att se på examensarbetet whhoppppiiiidooooopppiiiiii. Just nu sitter jag och kollar Gilmore Girls med tända ljus och dricker morgonkaffet. Jag har jobb på Bros idag så om en liten stund ska jag ta Kenzo ut på morgon promenad innan jag åker iväg till jobbet. Ha en suuuper fin fredag fina ni! ♥
 
 

HÖSTFIN I HÅRET

Inlägg i samarbete med Rapunzel of Sweden
Förra veckan fick jag hem ett härligt paket med produkter från Rapunzel of Sweden. ♥ Som ni vet håller jag på och skriver det sista på mitt examensarbete och det tar verkligen all min energi just nu. Under den senaste veckan har jag knappt haft tid och ork att kamma genom håret så ni kan ju tänka er lyckan när man får hämta ut ett paket fyllt med hårprodukter. På bilderna har jag i extensions clip set i färgerna #60 och 14/60,känner mig som en prinsessa i håret. :) Fick också hem några produkter som jag tänke visa er sen när jag har hunnit testa dem lite mera. 
 
 

BALANCE

Innan vi åkte till skolan idag hade jag gjort brunch här hemma till tjejerna som jag kör till skolan med. Vi hade eftermiddagslektion i skolan så för att orka hela eftermiddagen och vägen hem från Vasa så tänkte jag att det skulle vara bra med en brunch innan vi startade. Tänk i två år har jag kört varje vecka dag ut och dag in fram och tillbaka mellan Jakobstad och Vasa. Som tur har jag inte varit ensam utan till en början var vi två stycken som flyttade tillbaka till Jeppis men nu i år är vi fyra stycken som kör tillsammans. Ensam skulle jag aldrig ha orkat köra varje dag till Vasa i två år men med sällskap går kilometrarna så mycket fortare och ibland ser jag riktigt framemot bilresan bara för att få prata med tjejerna. Brunchen blev också ett perfekt avbrott i examensskrivandet, tycker det är så viktigt att hitta en balans med roliga saker också under stressiga perioder. Jag är en sån person som aldrig kan säga nej men nu under oktober har jag verkligen fått vara bestämd med mig själv och tackat nej till olika saker för att det inte ska bli för stressigt. :)