I ett samarbete med Mäenpää Rakennus blev jag inbjuden till öppningen av det nya shoppingcentret här i stan. Alltså jag har sååå längtat efter öppningen av köpcentret, Jakobstad är verkligen den stad som jag vill bo i och det är så roligt att se staden utvecklas och att det finns så många fantastiska entreprenörer här. :) Jag träffade Pisa för en kopp kaffe på Urban Life & Coffee innan vi åkte vidare till öppningen. Det blev lite bubbel och sen fick vi premiärshoppa i köpcentret. Vi besökta alla butikerna och tre saker fick följa med mig hem som jag tänkte visa er lite senare! :) 
Jag och Pisa kunde inte låte bli att testa på unicorn och drakdräkten. ^^
 
 
 

25 oktober 2016

GREYBLACKPINKISH

Lifestyle

Nu är mitt examensarbete inlämnat till min handledare, whuhuhihiiiii. Jag åkte till skolan tidigt igår på morgonen för att göra de sista justeringarna innan inlämningen och på kvällen åkte vi till Oleary's och firade med lite bubbel. Nu ska jag verkligen bara ta det lungt och ta igen all missad tid med kompisar från de senaste veckorna. Sen har jag mycket jobb med företaget att ta igen också, det har kommit in mycket bokningar vilket är såå roligt! :) I morgon är det dags för invigningen av nya köpcentret här i stan vilket jag verkligen ser framemot! :)
 Photo: Daniela Krook
 

21 oktober 2016

#TGIF

Lifestyle

Idag kan jag verkligen säga tgif! Igår lämnade jag in mitt examensarbete för språkgranskning vilket betyder att jag har hela fredag och lördag utan att se på examensarbetet whhoppppiiiidooooopppiiiiii. Just nu sitter jag och kollar Gilmore Girls med tända ljus och dricker morgonkaffet. Jag har jobb på Bros idag så om en liten stund ska jag ta Kenzo ut på morgon promenad innan jag åker iväg till jobbet. Ha en suuuper fin fredag fina ni! ♥