Åh ni anar inte känslan idag när jag upptäckte att en av mina favoritbloggare gjort comeback. <3 Låter Shopping & Fashion bekant? Therese Kudzak är tjejen bakom Shopping & Fashion som jag förut fick inspiration från varje dag och som jag älskade att läsa. Hon har helt underbar klädstil, är så vacker och brukade göra de mest inspirerade shoppingkollagen. Plötsligt slutade blogginläggen och instagrambilderna att komma och jag funderade så mycket på vad som hänt henne. Så en dag i somras när jag gick in på hennes instagramkonto hade hon laddat upp en bild med texten "The strongest people are not those who show strenght in front of us but those who win battles we know nothing about" och under bilden förklarade hon i ord att hon kämpat med livmoderhalscancer under det senaste året.
 
Ibland när man sitter bakom sin skärm och läser bloggar eller kollar instagramkonton glömmer man lätt bort att det är en riktig person bakom bloggen/kontot. Jag tycker att det är så viktigt att vi kommer ihåg att bloggare och instagrammare är riktiga människor och att vi kan aldrig veta vad som händer i deras liv av det som dom väljer att inte skriva om. Eftersom jag själv inte vågar vara så personlig i min blogg och också har valt att min blogg ska handla mest om det där roliga i vardagen så är jag ju också medveten om att det kan vara så också med andra bloggar som jag själv läser. Dock tycker jag att det är viktigt att man vågar vara sig själv och vågar skriva som man har det om man känner för att göra det.
 
Mina fina vänner Pisa och Sandra har också skrivit inlägg som går i lite samma banor. Sandra har skrivit ett blogginlägg här om hur fel hon uppfattas genom bloggen och Pisa har skrivit ett blogginlägg här om att det är svårt att hålla fram sig själv och kanske våga vara den man vill vara fullt ut. Efter att ha läst deras blogginlägg så känner jag att jag också vill våga visa mer av mig själv i bloggen, i bland också de mindre vackra sidorna. Jag har alltid tänkt att jag vill inspirera er läsare med det fina i min vardag men efter att jag fick se Theres comeback och läsa om hur hon kämpat, och fortfarande kämpar, med sin sjukdom så känner jag att jag också kanske kunde inspirera någon genom att visa också de gråa delarna av min vardag. Jag skulle egentligen vilja be om ursäkt för hur flummigt det här blogginlägget blev och jag känner redan att jag vill radera det innan jag ens hunnit klicka publicera MEN nu gör jag inte det, kanske för att det är dags att börja bli modig. :)
 
Om ni också har haft samma tankebanor eller raka motsatsen får ni gärna dela med er och ni får också supergärna skriva om det är något som ni önskar att jag skulle blogga om eller dela med mig av på bloggen! <3
Christina

Jag har också tagit steget att skriva mer öppet den senaste tiden. Skrämmande och spännande eftersom du aldrig vet hurudana reaktionerna blir, men samtidigt hoppas jag kunna ge något åt den som läser.

Patricia Vähäkangas

Man ska vara modig! Bra skrivet ♡

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress