30 september 2016

AUTUMN OUTFITS 2016

Lifestyle

Här kommer en samling med mina höstoutfits so far 2016. Stickat, läder, bara ben, grått, vitt och svart. Mina favoriter är nr 1,2,3,7 och 11. Har ni någon favorit bland mina senaste outfits? :)
I mina två lookbook videos kan ni också se flera av outfitsen:
 

29 september 2016

AUTUMN LOOK

Lifestyle

God morgon! Jag sitter just nu i soffan och dricker morgonkaffe samtidigt som jag kollar på Gossip Girl. Nu på förmiddagen ska jag åka iväg på ett fotojobb och senare på eftermiddagen ska jag vara modell till ett modereportage som Matilda håller på och gör till ÖT. Däremellan ska jag skriva på examensarbetet, busy Thursday. :)
Coat here (reklamlänk)
Boots Ash boots
Bag Glitter
Scarf Lindex
 
Photo Pisasday

28 september 2016

LOVED HOME

Lifestyle

Åh ni vet inte vilken underbar känsla det är när ALLA lister är på plats! ♥ Nu ser vårt hem "klart" ut och rummen blev verkligen sååå fina när listerna kom upp. Nu när rummen som vi har renoverat är helt klara kliar det ju verkligen i fingrarna att fortsätta med köket. Hallen, lilla toaletten och köket är de tre rum som vi har kvar och nu känner jag att vi har inspiration att börja med dem så småningom. Jag tror att det blir ett vitt kök med ljusgrå bänkskiva i sten och så ska vi ha grått golvkakel med golvvärme i. Ska bli så skönt på morgonen få stiga in i köket och känna värmen under fötterna. 
 
Idag har jag och Kenzo varit hemma och myst. Jag har skrivit på mitt examensarbete och Kenzo har gosat ner sig djupare och djupare i sängen varje gång jag har nämnt promenad haha. Kenzo älskar långa promenader men regn och vatten är det absolut värsta han vet så under en regnig dag får man bära honom ut för att få honom att lämna den varma insidan hehe. Mitt på dagen blev det dock en resa till Kokkola med Pisa, men ingen shopping för min del *klapp på axeln*.