11 september 2016

COATED

Lifestyle

 
Länkarna i inlägget är affilatelänkar. 
 
Nu när hösten börjar smyga sig på är det dags att plocka fram höstkappan, vantar och handskar igen. Eftersom höst/vinterkappan är en större klädinvestering kan det vara bra att välja en klassisk färg på kappan som passar med det mesta, ex på klassiska färger är grått, svart, mörkblått och beige. Ett annat alternativ kan vara att välja ens favoritfärg, bara man är ganska säker på att man inte tröttnar på den efter en säsong. Om man väljer en mera diskret färg på kappan tycker jag att man kan välja accessoarer i nån mera utstickande färg eftersom accessoarer inte är lika dyra att byta ut om man tröttnar och dom kan man också ha fler av så man kan variera sig. 
 
1 HERE / 2 HERE / 3 HERE / 4 HERE / 5 HERE / 6 HERE / 7 HERE / 8 HERE / 9 HERE
 
Själv har jag en svart kappa från Zara från ifol som jag tycker riktigt mycket om men nr 1 i kollaget blev en ny favorit. Sen skulle jag behöva nya handskar, halsduk och en hatt eller mössa. Blev helt kär i den rosa halsduken och hatten i kollaget!
Christina

Så snygga! Pratade senast igår med mamma om att jag borde skaffa mig en höst- och vårjacka som jag kan ha när en behöver vara lite mer städad. Blev superförtjust i nr. 9.

Svar: Ja men den är superfin! :)
Michelle Blomqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress