Länkarna i blogginlägget är reklamlänkar.
God morgon! ♥ Har ni haft en skön start på den nya veckan? Jag satt hela måndagen med ett skolarbete och sen på kvällen renoverade vi och så bakade jag en äppelpaj. Jag fick en hel påse med äppel från min farmor och farfar i helgen så nu måste jag hitta på något gott att göra av alla äpplen, any tips? :)
 
Idag har jag skola i Vasa och sen när jag kommer hem så ska jag måla de sista taklisterna woop woop. Tänkte fota lite bilder härifrån också, känns som en evighet sen jag visade er bilder från vår lägenhet. Ha en fin tisdag! 
Outfit
Coat Asos
Jeans Dr Denim
Boots Prime Boots
Lace shirt Asos
Scarf By Malene Birger
Bag H&M
 
Photo: Matilda Wikblom
Pia

Åh den kappan har jag också kikat på! Så fin! Vilken storlek har du på din? :)

Svar: Ja, tycker så mycket om den! Jag har storlek 6 på den. :)
Michelle Blomqvist

Henrietta

Så sjukt fin kappa!

Svar: Tack! Tycker supermycket om den! :)
Michelle Blomqvist

Anonym

Hejsan! Superfina bilder på dig. Blev riktigt förtjust i jackan, så tänkte fråga dig lite angående asos, har nämligen aldrig beställt därifrån förut.. Hur snabb är leveransen? Och antar att enda betalningsmetoden är direkt kortbetalning? :) Ha en fin dag!

Svar: Hejsan! Tack fina du. :) Jag valde frakten som var gratis och det tog ganska exakt en vecka. Dock vet jag att dom har snabbare leversans också. Jag betalade med direkt kortbetalning. :) Ha en superfin dag du med!
kram
Michelle Blomqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress