MORNING THOUGHTS

 
God morgon! Hoppas ni har sovit lika gott som mig, jag är ledig idag så jag tog dessutom en extra timme sovmorgon. Vaknade halv sju men ställde om alarmet till åtta och sen låg jag och Kenzo kvar och snoozade en halvtimme till när vi såg att det snöade ute haha. 
 
 
Nu sitter jag och käkar frulle i vardagsrummet och kollar nyhetsmorgon. Om en timme ska jag åka iväg på lunch med Pisa så jag borde egentligen sätta lite fart på nu och ta Kenzo på en promenad. Idag ska jag också planera och ordna inför morgondagens photoshoot. Jag ska sminka, fixa hår och fotografera två modeller till en bröllopsfotografering. Bilderna kommer sen att användas till marknadsföring för mitt företag så jag får själv styla, välja ut kläder och blommor så det är riktigt roligt! Tänkte fota lite sneak peeks som ni får se i morgon och sen får ni ju se resultatet också när bilderna är klara. Ha en riktigt fin dag! :)
 
 

THIS MAKES ME HAPPY RIGHT NOW x3

 
1. Vi har ett härligt vårljus nu och det känns så himla roligt att det dessutom blir ännu ljusare för varje dag. Jag känner mig så mycket piggare, gladare och mera pepp när det är ljusare och för att inte tala om hur mycket enklare det är att ta fina bilder till bloggen haha. 
 
2. Efter Australien och våra weekendresor de senaste helgerna så känns det riktigt härligt att vara hemma. Vi har kollat på hustomter och husmodeller konstant under det senaste året vilket är så kul men samtidigt frustrerande när vi inte hittar det där rätta men just nu känner jag bara för att pausa det och njuta av att bo i vår lägenhet och typ njuta av livet som vi har här och nu istället. 
 
3. Min jobbsituation just nu gör mig väldigt glad. Jag har jobb på Bros men har samtidigt tid för mitt egna företag vilket känns helt perfekt. Jobbfördelningen bland eget och anställd känns superbra, mina arbetskompisar ger mig sån energi och när jag arbetar med mitt egna företag får jag verkligen utlopp för all kreativitet och jag får träffa massor med nya härliga människor. 
 
 

CROPPED TROUSERS AND LOVELY KNIT

Dagarna går förbi i typ samma takt hela tiden. Jag jobbar mestadels in i veckorna och när jag är ledig hänger jag med familj och vänner. Under de senaste helgerna har det blivit någon form av miniresa, jag och M var ner till Åbo för att hälsa på vänner förra helgen och den här helgen åkte jag till Vasa för att hälsa på min syster och Sandra. Den här veckan ser dock lite annorlunda ut eftersom jag har en photoshoot inplanerad på fredag så det går åt lite extra tid för att planera den nu före och sen är M bortrest i början på veckan men annars rullar det på i samma takt. Som jag har nämnt tidigare så har jag inte mått sådär hundra under vintern så det känns skönt att våren är mestadels lugn och att vardagen får ha en lagom slö och skön takt. :)
 
 
 
 

LIFE LATELY THROUGH MY PHONE

När vi flög hem från Australien flög vi via Hong Kong och där hade vi 8 timmar på flygfältet. Vi hade planerat att åka ut och se staden men sen hade vi så tungt handbagage och var så trötta att vi bara gick runt och kollade på flygplatsen. Första bilden är på Chanel butiken inne i flygfältet och den andra bilden är på trötta glada mig när Helsinki kom upp vid vår gate. ♥
Första bilden är från flygplanet mellan Hong Kong och Helsingfors, vi har just fått frukost och jag kollar på Sing. :D Andra bilden är från morgonen när vi hade kommit hem när jag låg och gosade med Kenzo.
I fredags besökte jag nyöppnade Legera här i Jakobstad. Så fin butik och med mig hem fick jag lite blommor från deras flowerbar. Andra bilden är en selfie med Kenzo plutten. 
Första bilden är från jobbet. Skönt att vara tillbaka och så roligt att se alla vårnyheter. Andra bilden är en morgonselfie med en trött Kenzo hihi. 
 
Jag har inte gjort något blogginlägg med random telefonbilder från min vardag på länge men tänkte att det kanske skulle vara ett kul blogginlägg för er att läsa och sen tycker jag själv också att det är roligt att kolla genom bilder på telefonen. :)
 

BONDI BEACH

 
Under andra dagen i Sydney besökte vi Bondi Beach för lunch på Bondi Icebergs Club. Riktigt kul att få se den omtalade stranden och sen var maten på restaurangen riktigt god. Efter lunchen tog vi en promenad på gångbanan som gick längs med den långa stranden och kollade på alla som surfade mellan klipporna. Jag tyckte att många av surfarna var helt galna med tanke på vågornas storlek och att dom hoppade i mellan vassa klippor  (fegis här haha).