1. Vi har ett härligt vårljus nu och det känns så himla roligt att det dessutom blir ännu ljusare för varje dag. Jag känner mig så mycket piggare, gladare och mera pepp när det är ljusare och för att inte tala om hur mycket enklare det är att ta fina bilder till bloggen haha. 
 
2. Efter Australien och våra weekendresor de senaste helgerna så känns det riktigt härligt att vara hemma. Vi har kollat på hustomter och husmodeller konstant under det senaste året vilket är så kul men samtidigt frustrerande när vi inte hittar det där rätta men just nu känner jag bara för att pausa det och njuta av att bo i vår lägenhet och typ njuta av livet som vi har här och nu istället. 
 
3. Min jobbsituation just nu gör mig väldigt glad. Jag har jobb på Bros men har samtidigt tid för mitt egna företag vilket känns helt perfekt. Jobbfördelningen bland eget och anställd känns superbra, mina arbetskompisar ger mig sån energi och när jag arbetar med mitt egna företag får jag verkligen utlopp för all kreativitet och jag får träffa massor med nya härliga människor. 
 
 
sofie

Var ska ni bygga , eller vad har ni för funderingar! Spännande :D

Svar: Vi håller ögonen öppna för alla områden i Jakobstad och runtomkring. :)
Michelle Blomqvist

SandraEmilia

Jaa så härligt med vår!! <3 Ljuvliga bilder förresten! :)

Svar: Ja visst är det. :) Tack <3
Michelle Blomqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress