När vi flög hem från Australien flög vi via Hong Kong och där hade vi 8 timmar på flygfältet. Vi hade planerat att åka ut och se staden men sen hade vi så tungt handbagage och var så trötta att vi bara gick runt och kollade på flygplatsen. Första bilden är på Chanel butiken inne i flygfältet och den andra bilden är på trötta glada mig när Helsinki kom upp vid vår gate. ♥
Första bilden är från flygplanet mellan Hong Kong och Helsingfors, vi har just fått frukost och jag kollar på Sing. :D Andra bilden är från morgonen när vi hade kommit hem när jag låg och gosade med Kenzo.
I fredags besökte jag nyöppnade Legera här i Jakobstad. Så fin butik och med mig hem fick jag lite blommor från deras flowerbar. Andra bilden är en selfie med Kenzo plutten. 
Första bilden är från jobbet. Skönt att vara tillbaka och så roligt att se alla vårnyheter. Andra bilden är en morgonselfie med en trött Kenzo hihi. 
 
Jag har inte gjort något blogginlägg med random telefonbilder från min vardag på länge men tänkte att det kanske skulle vara ett kul blogginlägg för er att läsa och sen tycker jag själv också att det är roligt att kolla genom bilder på telefonen. :)
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress