PAUSE

 
Tidig morgon. Natur. Stilla. Kaffe.  
 
I tisdags plockade Daniela upp mig 5:30 och så åkte vi ut till Fäbodaskogen och vandrade. Efter en stund hittade vi en mysig strand som vi satte oss vid och åt frulle. Så skön och härlig start på dagen, att pausa och samla energi.
 
 

BLUE STRIPED SHIRT

 
 
 
 
Fredag igen och jag har en något lugnare jobbhelg framför mig. Idag får jag en brud på besök i studion, vi ska ha provtillfälle för brudmakeup och brudkamning och imorgon har jag en kund från morgonen men sen är jag ledig under resten av helgen. Lördagmornar är riktigt härliga vid studion, på väg dit åker jag genom en stad som inte riktigt har vaknat ännu och i studion dricker jag alltid en kopp kaffe där innan kunderna kommer, alltid en mysig start på helgen.
 
Outfitbilderna är från förra veckan. Lyckades dock hälla kaffe på de vita jeansen så hade inte outfiten på mig så länge innan jag fick byta om haha. 
 
 

BREAKING OUR SUMMER HABITS

 
 
 
Under M's semester har vi haft sovmorgon nästan varje dag (jag börjar oftast jobba 10 eller 11 så vi har varje dag sovit till minst 8-9) och så har vi njutit av sena kvällar på vår terass inlindade i filtar. Nu när M är tillbaka på jobb har vi båda två återgått till våra normala sovtider, på morgonen är det väckning 6:30 och vi försöker att gå och lägga oss tidigare men det har ännu inte gått så himla bra haha. Skönt att få lite rutiner tillbaka i vardagen men för mig är det fortfarande sommar på gång på alla andra sätt. Ser framemot att åka ut till villan flera gånger nu i augusti och september och att fortsätta med sena kvällar ute på terassen under helgerna. :)
 
 

SATURDAY MORNING

 
 
Frukost, Sex and the City och bildredigering. Det regnar utomhus så Kenzo har ännu inte velat gå på sin morgonpromenad så jag har fått ha en skön morgon inomhus efter att jag skjutsat M till Forsby på gummibåtsrace. Nu måste jag dock börja göra mig i ordning för att åka till Studion och välkomna dagens kunder. Ikväll ska jag åka till Hästöskatan för att lyssna på Daniela som uppträder där och sen blir det troligtvis en sväng till Forsby på Pubkväll. Ha en skön lördag! ♥
 
 

BLACK AND DENIM

 
God morgon på er raringar! Jag har redan varit uppe en stund. Ska jobba på Bros idag men hade mycket att göra på Beautygraphy så jag har varit en sväng till studion redan nu från morgonen. Bokningar inför hösten och 2018 kommer in hela tiden och varje gång det kommer en bokning till inkorgen så pirrar det till i magen. Tänk så många fantastiska människor jag får träffa och vilka underbara ögonblick jag får vara med om under mitt arbete. ♥
 
För att fira alla fotobokningar som kommit in så tog jag och äntligen klickade hem en Canon 6D som jag har suktat efter så länge. Beställde den i måndags och redan igår fick jag hämta ut den. Tvingade med mig M och fota lite outfitbilder direkt jag hämtat ut den så jag skulle få testa den lite och woow, så nöjd! :)