23 augusti 2017

PAUSE

Lifestyle

 
Tidig morgon. Natur. Stilla. Kaffe.  
 
I tisdags plockade Daniela upp mig 5:30 och så åkte vi ut till Fäbodaskogen och vandrade. Efter en stund hittade vi en mysig strand som vi satte oss vid och åt frulle. Så skön och härlig start på dagen, att pausa och samla energi.
 
 

18 augusti 2017

BLUE STRIPED SHIRT

Lifestyle

 
 
 
 
Fredag igen och jag har en något lugnare jobbhelg framför mig. Idag får jag en brud på besök i studion, vi ska ha provtillfälle för brudmakeup och brudkamning och imorgon har jag en kund från morgonen men sen är jag ledig under resten av helgen. Lördagmornar är riktigt härliga vid studion, på väg dit åker jag genom en stad som inte riktigt har vaknat ännu och i studion dricker jag alltid en kopp kaffe där innan kunderna kommer, alltid en mysig start på helgen.
 
Outfitbilderna är från förra veckan. Lyckades dock hälla kaffe på de vita jeansen så hade inte outfiten på mig så länge innan jag fick byta om haha. 
 
 
 
 
 
Under M's semester har vi haft sovmorgon nästan varje dag (jag börjar oftast jobba 10 eller 11 så vi har varje dag sovit till minst 8-9) och så har vi njutit av sena kvällar på vår terass inlindade i filtar. Nu när M är tillbaka på jobb har vi båda två återgått till våra normala sovtider, på morgonen är det väckning 6:30 och vi försöker att gå och lägga oss tidigare men det har ännu inte gått så himla bra haha. Skönt att få lite rutiner tillbaka i vardagen men för mig är det fortfarande sommar på gång på alla andra sätt. Ser framemot att åka ut till villan flera gånger nu i augusti och september och att fortsätta med sena kvällar ute på terassen under helgerna. :)