31 december 2017

Gott nytt år!

Lifestyle

 
Tänkte bara kika in snabbt för att önska gott nytt år till er läsare! Har varit på jobb och sminkat och gjort håruppsättningar åt både brud och brudtärnor idag så har haft en riktigt fullspäckad men rolig nyårsafton so far. Nu håller vi och fixar det sista på kvällens förrätt som vi ska ta med oss hem till Sarah och Johnnys där vi ska ha trerätters med 12 pers. Förutom middag blir det självklart Grevinnan och betjänten på tv och sen att skåla in det nya året. Kenzo får också hänga på så det känns som en riktigt perfekt nyårsafton. Lösfransarna är på och lite glitter så nu är jag redo för kvällen! Gott nytt år fina ni! ♥

28 december 2017

LAZY CHRISTMAS DAYS

Lifestyle

Denna julhelgen har verkligen varit tid för mig att bara slappa och ta det lungt här hemma. Tror aldrig att jag har njutit så mycket av att inte göra något alls som jag har gjort nu i typ en veckas tid haha. Jag och Magnus har varit lediga sen i lördags och vi har inte gjort nånting alls förutom att mysa runt här hemma, ätit malaxlimpa med ost på och massor av choklad. Idag är första dagen tillbaka i studion för min del och det ska bli riktigt skönt att komma dit tillbaka och extra kul eftersom jag har en familjefotografering tillsammans med några av mina och Magnus bästa vänner. Här kommer i allafall mobilbilder från min julhelg! 

 
>> fredag hade jag lunch hemma i soffan när jag pausade i bildredigering. Mycket beställningar som skulle vara klara till julen. :)
>> Vår julgran här hemma.
>> Jag och M tog en riktigt lång promenad med besök i hundparken på lördag.
>> fint väder under hela julhelgen. <3
 
 
>> Det har inte blivit bara en julstjärna under den här veckan hehe...
>> Mina presenter från M <3 Vi har alltid en mysig morgon med julklappsöppning här hemma jag och M på julafton. 
>> Varje julafton efter att vi öppnat julklapparna här hemma åker vi till min mamma och pappa för att äta smörrebröd.
>> Får alltid sån julkänsla hemma hos min mamma och pappa när dom pyntat mycket med rött. Tycker själv bäst om vitt och naturligt på inredningspynt men det är nånting med rött, känns så juligt ändå.
 
 
>> Kenzo med sin fina röda julrosett <3
>> Jag med mami och Kenzo <3
>> Vår lilla familj, allt jag behöver!
>> Hemma hos Magnus syster hade dom så fin julgran. 

27 december 2017

VI ÄR MED PODD

Lifestyle

Nu redan kan ni följa med podden på instagram under @michelleochsandra  
 
Jag berättade ju om att jag har en nyhet som jag tänkte släppa på nyårsdagen men jag och Sandra orkade inte vänta så länge så vi släpper nyheten nu istället, VI STARTAR EN PODD! 

Idag har vi spelat in dom två första avsnitten och det första kommer ut 1 januari och det andra avsnittet kommer att komma ut den 8 januari. Vi kommer alltså att släppa ett nytt avsnitt varje måndag, varje vecka, utan undantag hehe. Efter att vi spelat in det första avsnittet idag hade jag så bra feelis och det känns verkligen som att jag och Sandra får till ett bra flow i diskussionerna mellan fnissattackerna. Efter andra avsnittet kände vi oss båda lite nedstämda eftersom andra avsnittet handlar om kroppsideal och hur dom har påverkat oss under vårt liv, vilket är ett väldigt känsligt ämne för mig så känner att jag svamlade mycket i andra avsnittet men hoppas att ni kommer att gilla det ändå! Podden kommer också att vara den plats där vi får vara oss själva till 100% och där vi kommer att ta upp ämnen som känns viktiga för oss.

Har en känsla av att det kommer att bli så suuuper och är ju så taggad över att få spendera så mycket kvalitetstid med Sandra när vi spelar in avsnitten haha. Men som sagt, på måndag kommer det första avsnittet att komma ut, tills dess kan ni följa oss på instagram @michelleochsandra för att inte missa när första asvnittet kommer!