9 januari 2017

AUSTRALIEN

Lifestyle

Bilder från vår bröllopsresa 2016 till Amalfi 
 
Jag tänker själv att jag är en person som har rest väldigt mycket i mitt liv, jag har alltid varit utomlands flera gånger per år och jag har besökt väldigt många länder i Europa men jag har ALDRIG rest utanför Europa! Eller en gång när jag var riktigt liten har jag varit till Marocko men det ligger så nära och jag var så liten så det räknas knappt. Därför har ett resa utanför Europa varit på min bucket list länge och nu i vår kommer jag att resa utanför Europa, jag kommer nämligen att resa till....Australien! Jag kommer att göra den här resan tillsammans med min mamma och vi ska bland annat besöka våra släktingar som vi har där. Just nu håller vi på och kollar vilka städer vi ska besöka, hur vi ska flyga vad vi ska göra under resan. Det känns verkligen så kul att ha den här resan framför mig nu på våren och det kommer säkert bli en resa för livet. Ni alla som har rest till Australien, bott där eller är på väg dit får såå gärna dela med er av era tips och vilka ställen ni rekommenderar att man borde se! :)
Isabel

Nej men va kul! :D Samma för mej. Rest mycket men knappt någon gång utanför Europa vilket jag verkligen vill. Endast till egypten xD

Emelie

Åh så roligt! Har ju en serie på bloggen gällande Australien, men såhär på rak arm så vill jag tipsa om Melbourne (bästa staden enligt mig), Hyams beach, Cairns, Alice Spring och Uluru (stenen) och Noosa Heads :)
Sen finns ju Gold Coast och Sunshine Coast som är riktigt nice.

Svar: Tack för tipsen och åh vad roligt, ska gå och kolla in den! :D
Michelle Blomqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress