PINK HAIR

 
 
 
Kolla in mitt rosa hår!!! Är så kär i det! ♥ Fick ett infall igår att testa rosa hår och jag behövde inte ens övertyga Daniela om vilken bra idé det är haha. Vi satte färgen i topparna och sen satte vi slingor i längderna men lät roten vara ofärgad. När vi höll på att skölja ur färgen drabbades jag dock av en aning panik när det såg typ chockrosa ut innan all färg var borsköljd men alltså slutresultatet, måste säga att jag tycker det är såå snyggt! Känner mig som en rosa unicorn hihi. Vad tycker ni om min rosa hår? :D
 
 

VERSAILLES FLOWER GARDEN

 
Igår efter jobbet tog jag en kaffe tillsammans med Matilda. Åh det var så länge sen vi hade haft tid att träffas och om bara någon vecka åker hon iväg till Stockholm för resten av sommaren så det var tur att vi hann träffas. Hon ska göra praktik hos en fotograf i Stockholm, så spännande! :) Vi hann också ta några bilder på dagens outfit, måste alltid passa på när man har någon annan med sig som också vill fota haha. :D
 
 
 

SOFT LIGHT

 
Klockan tio på kvällen lyser dagens mjukaste solstrålar in genom vårt sovrumsfönster. Passade på och knäppte några bilder från sovrummet igår kväll just då när det är som vackrast. 
 
 
Idag har jag jobbat vid Bros men under tiden som jag har varit där så har Magnus varit vid studion och fixat och grejat åt mig. Så snällt! Bara vi får fixat lite till så ska jag ta dom första bilderna så ni får se hur det riktigt ser ut där i studion. Kommer bli sååå fint när det är klart! Nu ska vi käka middag och sen åker vi troligtvis tillbaka och fixar, ha en skön kväll!
 
 

VÅR FÖRSTA BRÖLLOPSDAG

 
Idag har vi firat ett årig bröllopsdag. ♥ Vi började dagen med frukost på Epoque. Helt underbart väder för frukost utomhus och det var så skönt att promenera dit. När vi kom hem hoppade vi på cyklarna och åkte ut till hamnen för att sitta på en brygga. Vi satt länge med fötterna över vattnet och tittade på båtar som kom in och åkte ut. När vi kom hem slängde vi oss på terassen en stund. Nu har vi just ätit pizza från Niska och kollat på en riktigt dålig film haha. Solen har kommit fram igen så vi ska ta Kenzo med ut på en sista kvällspromenad. En helt underbar första bröllopsdag har det varit, bara att få hänga tillsammans i underbart sommarväder. ♥
 
 

5 SINCE LAST TIME

 
1. I sommar har jag testat Sias nya glassmak Fizzy Dizzy. Jag gillar ju glassmaker som smakar mycket och som gärna har fler olika smaker. Brukar oftast gilla när en glass är både söt och salt men den här är både söt och sur och så god! Min favorit nu i sommar faktist. :)
 
2. Jag har tagit ett nytt steg med mitt företag, eller två faktiskt. Den första nyheten är att företaget nu faktiskt har fått ett riktigt namn, Beautygraphy, Beauty + Photography. Det andra är att företaget också har börjat hyra sin första lokal. Ingenting är klart där ännu men ett steg i taget. Nästa vecka borde jag få en leverans med möbler så då får jag äntligen börja göra lite i ordning. Vill få en väldigt mysig känsla i studion så jag har kikat mycket på loppisar också för att få den där coola vintage blandat med nytt känslan. Två stora mattor med något härligt mönster leter jag ännu efter, får dra ut på en ny loppisrunda snart. 
 
3. Jag har börjat kolla på en serie som heter House of Cards. Så himla bra alltså! Har suttit och kollat den varje kväll när det regnat ute. Det är en Netflix serie som handlar om Francis och Clair som jobbar för Vita huset i USA. Serien är så spännande och hela tiden när man tror man vet vad som ska hända så händer något oväntat. En av sakerna som jag gillar riktigt mycket med serien är att alla karaktärer och alla platser och rum är så välgenomtänkta, det gör att serien känns så ärlig. Serien skulle jag säga att är en dramaserie och ibland blir den ganska mörk men man vill hela tiden se mera för att se var dom slutar.
 
4. Jag har fått ett beroende av torkad ananas. Så surt, sött och gott. Valde mellan torkad ananas och torkad persika med kokos sist och nästa gång ska jag testa persika kokos för att se om den är lika god.
 
5. Jag och Magnus har på söndag varit gifta i ett år. Vi tänkte åka till Epoque på frukost från morgonen och sen bara ha en härlig dag tillsammans för att fira. Tänk, ett år tillsammans med min fina fina man. <3