1. I sommar har jag testat Sias nya glassmak Fizzy Dizzy. Jag gillar ju glassmaker som smakar mycket och som gärna har fler olika smaker. Brukar oftast gilla när en glass är både söt och salt men den här är både söt och sur och så god! Min favorit nu i sommar faktist. :)
 
2. Jag har tagit ett nytt steg med mitt företag, eller två faktiskt. Den första nyheten är att företaget nu faktiskt har fått ett riktigt namn, Beautygraphy, Beauty + Photography. Det andra är att företaget också har börjat hyra sin första lokal. Ingenting är klart där ännu men ett steg i taget. Nästa vecka borde jag få en leverans med möbler så då får jag äntligen börja göra lite i ordning. Vill få en väldigt mysig känsla i studion så jag har kikat mycket på loppisar också för att få den där coola vintage blandat med nytt känslan. Två stora mattor med något härligt mönster leter jag ännu efter, får dra ut på en ny loppisrunda snart. 
 
3. Jag har börjat kolla på en serie som heter House of Cards. Så himla bra alltså! Har suttit och kollat den varje kväll när det regnat ute. Det är en Netflix serie som handlar om Francis och Clair som jobbar för Vita huset i USA. Serien är så spännande och hela tiden när man tror man vet vad som ska hända så händer något oväntat. En av sakerna som jag gillar riktigt mycket med serien är att alla karaktärer och alla platser och rum är så välgenomtänkta, det gör att serien känns så ärlig. Serien skulle jag säga att är en dramaserie och ibland blir den ganska mörk men man vill hela tiden se mera för att se var dom slutar.
 
4. Jag har fått ett beroende av torkad ananas. Så surt, sött och gott. Valde mellan torkad ananas och torkad persika med kokos sist och nästa gång ska jag testa persika kokos för att se om den är lika god.
 
5. Jag och Magnus har på söndag varit gifta i ett år. Vi tänkte åka till Epoque på frukost från morgonen och sen bara ha en härlig dag tillsammans för att fira. Tänk, ett år tillsammans med min fina fina man. <3
 
Anonym

Var hittar man glassen?

Svar: Glassen finns åtminstone vid Sias glasskiosk här i Jakobstad. :)
Michelle Blomqvist

Christina

Åh, tänk att det redan gått ett år.. Minns i fjol när du skrev mycket om bröllopsförberedelserna och själva bröllopet på bloggen.

Svar: Ja tänk vad snabbt det har gått! :D
Michelle Blomqvist

Anonym

Var finns glassen att köpas??

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress