I samarbete med MichelleStylist
 
Här kommer bilderna från den senaste gravidfotograferingen som jag har gjort. Det är Sofia som jag har fotograferat och hon är ju bara så underbart vacker. Klänningen kom jag på att jag skulle sy samma dag som fotograferingen men den hann bli klar och den passade ju så fint på henne. 

Makeup, hår och fotografering är alltså gjord av mig, med mig hade jag också min fina vän Daniela som fotografassisten. Tusen tack fina du för hjälpen och tack till Sofia! ♥ Vad tycker ni om bilderna? :)
 
 
 
 
Godmorgon på er! Alltså vilket helt underbart väder vi hade igår och idag! Kom in från en morgonpromenad med Kenzo alldeles nyss och det var så varmt där ute, invigde t.o.m jeansshorts och t-shirt säsongen. Gjorde en fotografering i solnedgången igår och det var verkligen så himla vackert, ska visa bilderna senare här på bloggen också. 

Dagens planer är att åka iväg till jobbet nu och sen efteråt ska jag bjuda en kompis på föddismiddag. Hur ser er torsdag ut, nån som har lyckan att ha semester just nu? :)
 
 
 
 

6 juni 2017

SUMMER SHOE WARDROBE

Länkarna i blogginlägget är reklamlänkar
 
 
Sommaren är här och det är dags att sätta bort vinterskorna och plocka fram lätta sommarskor om man inte har gjort det ännu! I min skogarderob för sommaren finns det olika ballerinas, sandaler och sneakers. Ballerinas och sandaler använder jag oftast på jobbet under sommaren och sneakers använder jag under promenader med Kenzo. 
 
Ballerinas med snörning är något som jag tycker är så himla fint. Tycker att det ger den klassiska ballerina skon det där lilla extra och sen passar det på ballerinas med både rund och spetsig tå. HÄR hittar ni Sam Edelman skorna som jag har på mig på bilden. Köpte dem på rea före Australien resan och såg att det finns några par kvar ännu! :)
 
 
 
Vita sneakers är alltid snyggt till sommaren men i år är jag faktiskt mer sugen på ett par beige färgade sneakers. Känns också mera smickrande till bara ben än vita eftersom man med hudfärgade skor skapar illusionen av att man förlänger benen. Adidas skorna längst till höger är drömmen just nu!
 
 
Finns alla möjliga former av sandaler nu till sommaren men om man vill köra ett riktigt trendkort så är mules det rätta valet, dom finns med klack och helt utan klack. För den som vill köra mera säker stil så är ett par nude färgade sandaler med snörning ett bra val!