6 juni 2017

SUMMER SHOE WARDROBE

Länkarna i blogginlägget är reklamlänkar
 
 
Sommaren är här och det är dags att sätta bort vinterskorna och plocka fram lätta sommarskor om man inte har gjort det ännu! I min skogarderob för sommaren finns det olika ballerinas, sandaler och sneakers. Ballerinas och sandaler använder jag oftast på jobbet under sommaren och sneakers använder jag under promenader med Kenzo. 
 
Ballerinas med snörning är något som jag tycker är så himla fint. Tycker att det ger den klassiska ballerina skon det där lilla extra och sen passar det på ballerinas med både rund och spetsig tå. HÄR hittar ni Sam Edelman skorna som jag har på mig på bilden. Köpte dem på rea före Australien resan och såg att det finns några par kvar ännu! :)
 
 
 
Vita sneakers är alltid snyggt till sommaren men i år är jag faktiskt mer sugen på ett par beige färgade sneakers. Känns också mera smickrande till bara ben än vita eftersom man med hudfärgade skor skapar illusionen av att man förlänger benen. Adidas skorna längst till höger är drömmen just nu!
 
 
Finns alla möjliga former av sandaler nu till sommaren men om man vill köra ett riktigt trendkort så är mules det rätta valet, dom finns med klack och helt utan klack. För den som vill köra mera säker stil så är ett par nude färgade sandaler med snörning ett bra val! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress