1. Alla är otroligt vänliga här. Uttryck som vi hör mest är "No worries", "thats perfect" och "thank you so much". Ingenting är någonsin bara okej om det skulle uppstå ett problem så ska man inte oroa sig. ;)
2. Det är så fuktigt. Vi har hittills varit i Sydney och nu är vi ute på Hamilton Island i Stora Barriärrevet och det är så himla fuktigt här. Man är konstant kladdig och kläderna torkar aldrig. Bikinin har inte torkat ännu sen doppet i poolen under första dagen här haha. 
3. När dom varnar för att solen är stark här så menar dom verkligen att den är superstark. En morgon när det var molnigt gick vi ner till poolen för en timme utan att använda solkräm och vi brände oss båda två på den korta stunden när solen inte ens var framme. 
4. Det finns livsfarliga djur överallt, både i vattnet och på land men där gäller det samma sak "No worries". 
5. Kulturen är verkligen väldigt avslappnad och skön här. Alla verkar vara glada och ta dagen lite som den kommer, Hakuna Matata liksom.
 
 
 
 
 
 Dagarna bara swishar förbi och nu är det inte länge kvar innan vi sticker iväg till Australien. Jag kommer att vara ledig nu två dagar för att packa och fixa olika saker inför resan och sen jobbar jag torsdag-fredag på Bros, på lördag har jag jobb med egna företaget och på söndag åker vi! Börjar känna mig lite nervös faktiskt men det ska bli så himla kul! Tänkte filma lite idag när jag packar men om ni vill så kan ni redan se en video på min youtube kanal där jag visar och testar plagg som jag köpt inför resan.