1. Alla är otroligt vänliga här. Uttryck som vi hör mest är "No worries", "thats perfect" och "thank you so much". Ingenting är någonsin bara okej om det skulle uppstå ett problem så ska man inte oroa sig. ;)
2. Det är så fuktigt. Vi har hittills varit i Sydney och nu är vi ute på Hamilton Island i Stora Barriärrevet och det är så himla fuktigt här. Man är konstant kladdig och kläderna torkar aldrig. Bikinin har inte torkat ännu sen doppet i poolen under första dagen här haha. 
3. När dom varnar för att solen är stark här så menar dom verkligen att den är superstark. En morgon när det var molnigt gick vi ner till poolen för en timme utan att använda solkräm och vi brände oss båda två på den korta stunden när solen inte ens var framme. 
4. Det finns livsfarliga djur överallt, både i vattnet och på land men där gäller det samma sak "No worries". 
5. Kulturen är verkligen väldigt avslappnad och skön här. Alla verkar vara glada och ta dagen lite som den kommer, Hakuna Matata liksom.
 
 
 
 
J

Hej!
Ifall ni besöker Adelaide, så passa på att kolla in Port Willunga Beach och Silver Sands Beach (söder om stan). Dessa stränder är folktomma och så vackra plus så har vi inga "jellyfish" här. :)

Svar: Vi hann tyvärr aldrig besöka stränderna men staden och andra stränder som vi såg var så fina. :)
Michelle Blomqvist

Hemma Hos Felicia

Australien ser ju helt underbart ut! Kan knappt vänta innan du publicerar flera härliga bilder! <3

Svar: Ja det är verkligen helt otroligt! :)
Michelle Blomqvist

Marias Memoarer

Är du också på working holiday? :) jag hade ett helt annat första intryck av vädret, men så började jag också i Melbourne i början av November. Blev tokförkyld och det var mest blåsigt, småkallt å regnigt..! Just nu är jag i Brisbane och det är klibbigt ;)

Svar: Nej vi var bara på semester i Australien men vad roligt det låter med working holiday! :)
Michelle Blomqvist

M

Har också hört att australiensare är lite trevligare än andra :) Ha det fortsatt fint down under

Svar: Tack fina du! :)
Michelle Blomqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress