SUMMER OUTFIT INSPO

 
Även om det regnar idag och inte känns så där supersomrigt så tänkte jag samla ihop outfit bilder från förra sommaren i ett blogginlägg. En av fördelarna med att vara modebloggare är ju att man har så många outfits dokumenterade så varje gång man klädkrisar kan man alltid gå tillbaka i arkivet för lite outfitinspiration hehe.
 
Min garderob för sommaren 2017 ser väldigt lika ut som förra sommaren. Lite mocka har jag fått in och sen en del blåa plagg som kommer att bryta av det svarta och gråa hehe. Sen har jag mycket ljusrosa också som jag tror kommer att pasa bra till mina olivgröna plagg. :) Bara att vänta på värmen nu då...
 
 

BRUNCHIN

 
Godmorgon på er! ♥ Igår var det ju ledig dag (för de flesta) så jag och Daniela körde ihop en liten brunch för att få en skön start på dagen. Sovmorgon + frukost som drar ut över lunchen = perfekt start på dagen. Hela gårdagen fortsatte i samma sköna tempo. Cyklade runt, åt glass, hängde på terassen och avslutade sen med nyaste avsnittet av Prison Break. Idag är jag också halft ledig, jobbar hemifrån nu från morgonen men ska sen iväg på lunch med min mamma och mormor. Ha en superskön fredag!
 
 
 

SUMMERNIGHT PHOTOGRAPHY

 
Här kommer en sneak peek från en gravidfotografering som jag gjorde i onsdags. Den här veckan har det verkligen varit så underbart väder. Dagarna har varit soliga och varma och sen på kvällarna har det varit så ljust att man aldrig velat lägga sig hihi. Älskar försommaren, man vet att man ännu har det bästa framför sig! ♥
 
 

KEEPING IT CASUAL

 

Min favoritcombo till sommaren är jeans, skinnjacka och en vit topp. Det har varit min go-to outfit så länge jag kan minnas och det är en outfit som jag alltid känner mig bekväm i. Gillar att ha det på jobbet, när jag är ledig och även på en mera casual middag. Om ni tycker att det ser ut som att jag har en snygg bränna kvar från Australien på bilderna så kan jag meddela att det inte är som det ser ut. Jag har bara börjat jobba på sommarbrännan med en bus hehe. Tycker om att vara ute mycket nu när det har varit varmare men tycker inte om att pressa i solen och sen har jag oftast 30 eller 50 solskyddsfaktor på så får aldrig nån naturlig bränna, men tur att det finns på burk. ;)
 
 
 
 
 

GRAVIDFOTOGRAFERING

 Blogginlägget är i samarbete med Michelle_stylist_
Här kommer bilderna från gravidfotograferingen tillsammans med Susanna. 
Fotografering, makeup och hårstyling av mig. 
 
Att vara med under en gravidfotografering är verkligen något speciellt. Jag tycker att gravida alltid har en sån inre glans som gör att de verkligen strålar något som man också skan se på bilderna sen. Susanna ser verkligen så vacker ut på bilderna och vi hade så roligt under fotografering fastän ögonen fylldes av tårar pga den hårda blåsten. Klänningen som Susanna har på sig är en av klänningarna som jag har gjort själv och som jag lånar ut gratis under gravidfotograferingar. Sen har jag till den här fotograferingen också gjort makeup och hårstyling för en extra lyxig känsla inför fotograferingen.