Högklackade, för smala, för småa men väldigt snygga skor har jag trängt in mina fossingar i sen högstadiet ungefär. Största problemet är väl att jag har ganska breda fötter och väldigt sällan hittar man riktigt snygga skor som är gjorda för breda fötter så jag har klämt in mina korvfötter i skor som har varit gjorda för betydligt smalare fötter. Dessutom har jag av någon sjuk anledning tyckt att små fötter är så mycket finare än stora fötter så jag har dessutom ofta köpt en storlek för små skor. Allt detta har ju lett till att jag ofta får problem med mina fötter nu när jag är äldre. Knappast är jag den första eller den sista som kommer att göra misstaget att gå med obekväma skor men jag har ju i allafall lärt mig en läxa nu.
 
Så, när jag här om dagen var och köpte lite småsaker till mataffären som vi hade slut på hemma gick jag påväg till kassan förbi skoavdelningen och såg ett par svarta sneakers från Ecco hänga där. Ergonomiska skor har alltid i mina öron klingat tantskor. Men just där och då hade jag lite ont i fötterna och när dom gled in i Ecco skorna kändes det som att jag var i himmelriket. Ecco skorna fick komma med mig hem från butiken och ska få följa med mig till jobbet för inkörning nu resten av veckan. 
 
Bekväma skor eller tantskor som jag ofta asossierar dem med känns ju mera som en trendsko idag också (åtminstone kommer jag förska intala mig det). Och det känns ju verkligen som en helt underbar trend. När jag berättar om mina problem att hitta bekväma fina skor till kompisar så märker jag ju att jag inte är den enda som har problem med det här så jag hoppas verkligen att den här snedvridna idealet där kvinnans fötter måste vara små och smala stannar NU. Grattis alla ni som har små smala fötter, dom är superfina och alla fötter är fina men det är ju inte det att dom är fina som är viktigt utan det är ju att dom ska kunna ta oss från punkt a till b under många många år. Mer bekväma "tantskor" till folket alltså! :)
 
 
Maria

Hej! Vilken mataffär (är också från Jakobstad) och vad kostade de? Jättesnygga!

Svar: Hejsan! :) från Prisma köpte jag dem och de kostade 90€ om jag inte minns fel och sen var dom på 30% rabatt: :)
Michelle Blomqvist

Christina

Jättesnygga skor! :)

Svar: Tack! :)
Michelle Blomqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress