Inlägget är i samarbete med Fiika. 
 
Idag har jag haft en heldag tillsammans med fina Jannike. ♥ Hon håller på med slutspurten av sitt examensarbete och idag fick jag äran att vara med på ett hörn under stylingen till hennes arbete och göra hår och makeup på ursnygga modellen Josefine. Jannike gör ett arbete om styling under gravidet och om olika gravidkroppsformer så kolla in hennes blogg nu i vår om ni har en liten baby i magen så får ni säkert massor med bra modetips för gravida där! :)
 
 
 
Efteråt gick vi en sväng till nya Fiika för deras öppning. Så mysigt café och på perfekt läge i stan. Där hann vi också träffa bloggkompisarna Ida och Maria. Så roligt att träffa dom två powerbrudarna från Finlandssvenska Bloggare. Jag och Jannike brukade träffas med dem när vi ännu hade Autre för att bolla idéer tillsammans och peppa varandra med olika evenemang men sen förra sommaren har alla haft så fullt upp att vi inte hunnit träffas men nu bestämde vi ikväll att vi får köra middag tillsammans nån kväll snart! :)
 
En riktigt härlig onsdag har jag haft med andra ord. Hann också köpa mitt första par tantskor ikväll som jag tänkte ägna ett helt eget blogginlägg till imorgon och sen svängde jag in på kaffe med Daniela och Linda ikväll under kvällspromenaden med Kenzo (alla promenader för min del slutar med kaffe eller glass haha). Riktigt pepp inför jobb på Bros i morgon efter en dag med så härliga människor och feelis. Nu ska vi köra lite soffmys här hemma innan det är sovdags. 
 
 
 
Ida-Marie

Fina bilder från kvällen, och tack för sällskapet :D

Svar: Tack själv fina du! <3
Michelle Blomqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress