28 november 2017

5 SINCE LAST TIME

Lifestyle

 
1. Jag har kollat massor med julinspiration på pinterest och känner mig så redo att börja fixa här hemma inför julen nu. Älskar verkligen när man får plocka fram alla ljusslingar och julprydader, blir så mysigt! Var och hämtade in vår jullåda från förrådet idag och ska fixa ihop årets adventljusstake ikväll. 
 
2. Jag håller på att återhämta mig från min hösttrötthet och det känns så skönt. Har varit så otroligt trött under flera veckor men tror att det är julen som är på kommande som får mig att piggna till nu. Känns som att jag har varit i en dvala under den senaste tiden typ, men skönt att det börjar gå över. 
 
 
3. På tal om dvala så har jag nog varit in i något av en jobbdvala under de senaste veckorna också. Har tagit på mig så många roliga projekt nu under hösten och för att hinna med allt och undvika att det blir för mycket har jag helt enkelt fått skippa en andra roliga event och saker. Skönt att december blir lugnare och under början av december ska ni få se resultatet från ett av mina projekt! :) 
 
4. Jag är nu helt fullbokad inför sommarens bröllopsäsong, så kul! I maj kommer jag att vara några veckor ledig men sen är juni, juli, augusti fullbokat och snart september också. Ser framemot vårens bröllop också, alla årstider är så himla fina på sitt sätt när det kommer till bröllop. Ska bli riktigt kul i Februari när jag har flera bröllopsfotograferingar, hoppas på riktigt krispigt vinterväder! 
 
5. En hundpark har öppnats här i Jakobstad så varje ledig stund förra veckan spenderades där tillsammans med Kenzo och massor av andra hundar. Kul att det finns ett ställe här i stan där hundarna får springa löst och leka med varandra. Rekommenderar verkligen att åka och testa den om ni inte gjort det ännu, finns en park för mindre hundar och en för större. :)
 
 
Christina

Hundparker måste ju vara en av världens bästa uppfinningar. Vi har än så länge bara hunnit besöka en av dem i Vasa. Men det blir nog fler besök småningom. :) Ett skönt komplement till alla promenader.

Svar: Ja men verkligen! Ni får kom till jeppis på en trip och besöka vår park sen. :D
Michelle Blomqvist

Linda Jansson

Superfint!:D

Svar: Tack fina du!
Michelle Blomqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress