Alla som känner mig vet att jag har ett ganska högt tempo på hela tiden och för att det inte ska bli för mycket försöker jag att hålla en balans. Tror det är viktigt att man hittar den där balansen för även om man älskar sitt jobb ,som jag gör, så behöver kroppen återhämtning. Efter att ha kört på i ganska högt tempo och flera gånger varit nära den där kanten så har jag också lärt mig att känna igen kroppens singnaler, det jag jobbar på ännu är att lyssna på signalerna. Yoga och meditation har blivit mitt sätt att omvandla negativstress till positivstress genom att med rätt andning höja nivån stress jag klarar av och sen efter varje pass känner jag mig så avslappnad och har inget behov av att hitta på något utan vill bara typ dricka te och inte göra nånting alls haha. Nyttigt för mig som väldigt sällan känner längtan efter att inte göra något alls. 
 
Den här veckan har jag både måndag och tisdag jobbat över 12 timmar så när jag jobbade hemifrån i onsdags kunde jag ha ett lugnare tempo på. När Magnus också jobbar mycket brukar jag passa på att köra ganska långa arbetsdagar så att vi kan vara mera lediga tillsammans sen. Det känns så onödigt att vara ledig om Magnus jobbar men jag vet ju att det inte är det, ibland är det ju bra att vara ledig för sig själv också. Men nu när jag jobbar under lördag den här veckan bestämde vi oss för att vara helt lediga tillsammans idag istället. 
 
Hur gör ni för att skapa balans och har ni lätt för att slappna av eller är ni som mig att ni har svårt att låta saker va? :)
 
 
VICTORIA

Åh så fina bilder!

Svar: Vad glad jag blir, tack! <3
Michelle Blomqvist

MADDISENJ.SE

Wow vilken snygg frisyr!!

Svar: Tack fina du! <3
Michelle Blomqvist

Tess

Superfin frisyr! :)

Svar: Tack fina Tess! :)
Michelle Blomqvist

Linda Jansson

Väldigt fint!:)

Svar: Tack! :)
Michelle Blomqvist

Simone

Måste vara något släktfel vi har, att man tar på sig mycket jobb och tenderar att glömma bort sig själv! Har också konstaterat att man måste komma ihåg att man behöver ta det lugnt också...har också börjat med yoga och det känns bra 😊

Svar: Haha de måst vara de. :D Ja yoga är super!
Michelle Blomqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress