I samarbete med mitt stylingföretag Beautygraphy
 
Idag har jag varit och fixat i studion hela dagen. Jag hade ett kundmöte på eftermiddagen men förutom det så har jag hållit på och pysslat med julrekvisita Jag kommer nämligen att ordna julfkortsfotografering i studion nu under november månad. Blir grå bakgrund i år och naturfärger. Lite till ska fixas ännu så det blir riktigt mysigt men i det stora hela börjar rekvisitan vara klar. :)
 
Man får alltså boka in sig för en minifotografering med jultema varav man får sen 5st digitala bilder som man kan göra julkort av. :) Datumen kommer att komma upp på min instagram och sen kan ni också mejla mig för att boka nu direkt (michelle@beautygraphy.fi). Kenzo och Magnus kom och hälsade på till studion så Kenzo passade på att inviga julfotograferingen. ;) 
 
Annars har det varit ganska fullt upp i helgen. M kom hem fredagkväll, sen hade vi två kalas på lördag och idag har jag jobbat. Har ett så roligt beställningsarbete på gång just nu som ni kommer att få se mera av om ca 1 månad, ska bli så kul att få visa er läsare. :) Nu ska jag ladda batterierna inför nya veckan med soffmys, ha en fin kväll!
 
 
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Men åh så roligt! :D

Svar: Ja ska bli riktigt kul! :)
Michelle Blomqvist

Jarina

Åh så fint du har gjort det! Och så söt hunden din är :)

Svar: Tack Jarina! Ja han är ganska charmig. ;)
Michelle Blomqvist

Tess

Så fint! Och vilken underbar hund! :D

Svar: Tack fina du! <3
Michelle Blomqvist

lillemmish - MODE

så fin bild :)

ha en bra dag

Svar: Tack! Ha en superfin dag du med! <3
Michelle Blomqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress