31 oktober 2017

LAST DAY OF OCTOBER

Lifestyle

 
Imorgon ska jag till Vasa för att göra microblading i ett bloggsamarbete. Det känns lite spännande men jag ser så framemot det och det kommer att vara så skönt efteåt att ha naturliga och fylliga ögonbryn utan makeup. Extra kul ska det bli att se resultatet eftersom Rosanna som ska göra mina ögonbryn har gjort så otroligt fina och naturliga ögonbryn åt fler av mina kompisar! :)
 
Innan jag åker till Vasa imorgon ska jag till Optima för en fotografering av deras nya linje Modeassistent. Utbildningen låter riktigt intressant så det ska bli kul att få vara med på ett litet hörn nu när den blir till, tänkte berätta mera om den senare också här på bloggen eftersom jag vet att ni är många yngre modeintresserade tjejer som snart ska välja vad ni vill göra efter högstadiet. :) Nu måste jag gå upp och stryka de sista plaggen inför imorgon! 
 
 
 
Blogginlägget är i samarbete med Beautygraphy
 
Det börjar ju bli ganska länge sen jag utlovade bilder från studion men bättre sent än aldrig tänker jag nu. ;) Så här kommer en liten rundtur.
 
 
Studion ligger i Jakobstad på baksidan av en gammal kyrka. Det var lokalens helt fantastiska fönster som gjorde att jag blev helt kär i lokalen första gången jag såg den.
 
 
Det mesta i studion är saker som jag har gjort själv med hjälp av Magnus. Skylten med ledlampor bakom hade han gjort som en överraskning till mig när han var ledig i somras. Produkthyllorna är skafferihyllor som vi målat svarta och sen har vi gjort hyllplan i trä som vi sen målat med grå kalkfärg. Kassadisken är gjord av gamla pallkragar och bänkskivan är gjord i trä som vi målat med samma kalkfärg som hyllplanen.
 
 
Bordet vid de stora fönstren är till för makeupkurser. 
Makeup och hårstyling hörnet. 
 
 
Nu börjar det också kännas som att jag har bott in mig lite i studion, alla möbler börjar hitta sin plats osv. Välkomna in och hälsa på om ni har vägarna förbi Jakobstad, jag är oftast här onsdag-lördag men det lönar sig att slå en signal före så jag säkert är på plats. Jag säljer också sminkprodukter från Youngblood så om man vill komma in och kika på produkter går det också riktigt bra! :)
 
 
Igår hade jag äntligen invigning av studion åt mina vänner. Blev en så fin kväll och det var så roligt att få ha dom här alla som kunde komma. Idag kan ni också läsa en artikel på ÖT om Beautygraphy, Anne-May Wisen  som skrivit artikeln besökte studion den här veckan och det kändes lite nervöst att hon skulle skriva om mig och mitt lilla företag. Själv känner jag att inte är mitt företag någon stor grej att skriva om men tyckte hon fick ihop en så fin artikel och det känns ju som att nu har man ett företag på riktigt när man fått läsa om det i ÖT hihi. Tycker att rubriken passar så bra till artikeln för det är ju verkligen det bästa med mitt jobb att jag får ta del av stora ögonblick i andras liv. ♥ 
 
Måste springa iväg och köpa tidningen senare idag när jag har jobbat klart vid studion så jag får spara artikeln. :) Här hittar ni artikeln!