Hösten är ju den tid när de flesta känner sig inspirerade när det kommer till kläder och outfits men ibland kör det ju fast när man på morgonen ska försöka hitta något att klä på sig. Själv tycker jag om att söka outfits på pinterest dom dagar när jag känner att jag inte alls vet vad jag vill ha på mig. Brukar söka på t.ex. "white shirt" och "outfit" om jag vill ha tips på hur jag kan matcha en vit skjorta osv. 
 
Tänkte att jag skulle samla ihop 10 olika höstoutfits som passar till vardagen och som jag själv har haft på mig under de senste åren. Som ni kan se så gillar jag att ha gosiga stora tröjor tillsammans med jeans, hatten är också en favorit hos mig varje höst. Förhoppningsvis kanske någon av er läsare kan få inspiration från dessa outfits och här kan ni också läsa en artikel om höstens trender som jag är med i! ♥
 
Fall is the season of the year when most people feel inspired to dress up and plan different outfits but sometimes you just don't know what to wear. I like to search for outfits on Pinterest when I feel like I have nothing to wear. Here I have collected 10 fall outfits for everyday that I have worn under the last years. As you can see, chunky knits and jeans are a big favorite and I also love wearing hats for fall. Hopefully I can inspire some of you guys and here can you also read a fashion article about fall trends that I'm in. 
 
 
 
 
 
 
 
matilda

Åh så fina outfits! Själv är jag ett fan av stora tröjor under läderjacka, precis som du hade på den ena bilden. Tycker det är jättesnyggt!

Svar: Tusentack, vad glad jag blir! Ja så snyggt med stora tröjor under en skinnjacka. :)
Michelle Blomqvist

Isabel

Effortlessly chic! Snygg stil <3

Svar: Tack fina du! <3
Michelle Blomqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress