Jag har alltid varit en väldigt spontan person och i min familj förljer vi inte traditioner så där vädligt mycket utan vi tycker alla om att göra lite som vi känner för vilket är superhärlig. Nu har jag dock börjat tycka att det känns väldigt roligt och mysigt med mindre traditioner och utan att ha planerat det så har jag fått några veckotradioner som jag ser framemot varje vecka. Här är mina veckotraditioner som jag följer just nu i alla fall.
 
Måndagsyoga. Varje måndagskväll går jag på yoga med världens bästa Ida på Studio Z. Det här är absolut en av veckans höjdpunkter och varje måndag längtar jag efter att få komma in i salen, sätta mig på mattan och bara tömma huvudet på alla tankar. 
 
Poddmorgon. Varje onsdagmorgon lyssnar jag på ett nytt avsnitt av Josefin och Vanjas podd. Så härlig och peppig start på morgonen sådär mitt i veckan.
 
Pizzafredag. Varje fredag hämtar vi hem pizza och kollar TV. Den här traditionen har vi haft i flera år nu tror jag och varje fredag är det lika gott haha.
 
Söndagspromenad i stan med take away kaffe. Det här är den nyaste bland mina veckotraditioner och jag tror inte att man riktigt kan kalla det för en tradition ännu för det är bara två söndagar ännu som jag och Daniela har träffats för att strosa runt i stan med en god kaffe i handen. Men verkligen så mysigt att gå runt i stan, prata om helgen och den nya veckan och kanske titta i butikerna som har söndagsöppet.
 
Har ni några härliga veckotraditioner? ♥
 
 
 
 
Jarina

Vad fint med helsvart outfit! :)

Svar: Tusentack fina du! <3
Michelle Blomqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress