21 oktober 2017

MITT HJÄRTA

Lifestyle

 
Ni kan aldrig förstå hur varmt det värmer mitt hjärta varje gång jag får en bokning till Beautygraphy. Att starta ett eget företag med endast privat finansiering är absolut inte lätt och fortfarande är det egna företaget inget som jag kan leva på men för varje bokning kommer jag mig lite närmare mitt mål och det är tack vare alla mina underbara kunder som företaget växer. På fredag kommer jag att ha en liten öppning av studion åt mina närmaste vänner. Största delen av mina kunder har redan besökt studion men jag har ännu inte bjudit in några vänner dit så tänkte att det börjar bli dags nu. Har ju lovat er läsare bilder från studion men känner att det aldrig blir riktigt klart där haha, kanske jag får fram kameran på fredag så att ni också får se hur studion ser ut. :)
 
Det känns väldigt härligt att jag redan nu vet ungefär hur mitt jobbschema 2018 kommer att se ut. Studenter och examinander har börjat höra av sig och helgerna till sommaren 2018 är snart helt fullbokade med bröllop vilket känns overkligt men sååå roligt. Tänk att så många vill att just jag ska vara med och föreviga deras dag. :') Nu fylls veckorna med fotograferingar samt makeuper och fotograferingar till olika festligheter. Några bröllopsbokningar har jag också under hösten men under november kommer största delen jobb att vara på ett helt nytt projekt som ni kommer att få se resultatet från senare. Mot våren kommer jag också att ta emot min första praktikant, ska bli så kul att få ha med mig en estenomtjej under några veckor. Inom skönhetsbranschen sker så mycket uppdateringar hela tiden så jag har på känn att det inte bara är jag som kommer att lära henne utan hon kommer troligtvis att lära mig ännu mera haha. 
 
 
Veronica Pettersson

Låter riktigt kul!

Svar: Ja det känns så roligt! :)
Michelle Blomqvist

Julia

Jag är så glad att det går bra med företaget! Och det förtjänar du, så duktig och framåtsträvande som du är 😊

Svar: Desamma fina Julia! <3
Michelle Blomqvist

Jarina

Åh vad härligt att höra att det går så bra för dig! Det är verkligen ingen lätt bransch att lyckas i eftersom konkurrensen är så hård. Men du verkar så duktig och driven :)

Svar: Tusentack fina du! <3
Michelle Blomqvist

Isabel

Know the feeling. Det är absolut inte enkelt! Å andra sidan om det var skulle alla göra det! Så duktig du är och kul att det går framåt! <3

Svar: Ja det är ju helt sant. Åh vi måste definitivt träffas snart! <3
Michelle Blomqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress