Blogginlägget är i samarbete med Beautygraphy
 
Det börjar ju bli ganska länge sen jag utlovade bilder från studion men bättre sent än aldrig tänker jag nu. ;) Så här kommer en liten rundtur.
 
 
Studion ligger i Jakobstad på baksidan av en gammal kyrka. Det var lokalens helt fantastiska fönster som gjorde att jag blev helt kär i lokalen första gången jag såg den.
 
 
Det mesta i studion är saker som jag har gjort själv med hjälp av Magnus. Skylten med ledlampor bakom hade han gjort som en överraskning till mig när han var ledig i somras. Produkthyllorna är skafferihyllor som vi målat svarta och sen har vi gjort hyllplan i trä som vi sen målat med grå kalkfärg. Kassadisken är gjord av gamla pallkragar och bänkskivan är gjord i trä som vi målat med samma kalkfärg som hyllplanen.
 
 
Bordet vid de stora fönstren är till för makeupkurser. 
Makeup och hårstyling hörnet. 
 
 
Nu börjar det också kännas som att jag har bott in mig lite i studion, alla möbler börjar hitta sin plats osv. Välkomna in och hälsa på om ni har vägarna förbi Jakobstad, jag är oftast här onsdag-lördag men det lönar sig att slå en signal före så jag säkert är på plats. Jag säljer också sminkprodukter från Youngblood så om man vill komma in och kika på produkter går det också riktigt bra! :)
 
Christina

Vilken härlig arbetsplats du har. :)

Svar: Tack fina du!
Michelle Blomqvist

Satu

Jättefint Michelle! Du e så duktig!

Svar: Tack Satu! <3
Michelle Blomqvist

Ida-Marie

Oh, kommer jätte gärna och hälsa på en sväng nästa gång jag är hemma :D Ha så vilja se hur du har de :)

Svar: Ja men det ska du absolut göra, du e såå välkommen! <3
Michelle Blomqvist

SandraEmilia

Såå såå fiiint bästa du!! <3 <3

Svar: Tack Sandra <3
Michelle Blomqvist

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress